Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: “Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap”. Fostul milionar trăiește acum în azil

1152

Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul. Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, fiind înconjurat de lux, și femei frumoase. Irinel a fost nevoit să se mute la azil, după ce și-a irosit întreaga avere din cauza unor afaceri păguboase. Irinel a vorbit, recent, despre greșelile, ce i-au cauzat prăbușirea.

Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul. Viața de lux pe care a dus-o Irinel Columbeanu este doar o tristă amintire. Fostul om de afaceri s-a internat, recent, la un azil din Snagov, însă nu are bani să achite taxele. Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai înstăriți bărbați din România, a ajuns să depindă de pensia de la stat, pe care o va încasa, pentru prima dată, abia peste câteva luni. Columbeanu a recunoscut, recent, că a făcut câteva greșeli care l-au făcut să piardă tot. Iată despre ce este vorba.

Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul

Irinel Columbeanu s-a internat în azilul, unde tatăl său și-a petrecut ultimele zile din viață. Fostul om de afaceri, care trăia în vila superbă de la Izvorani, înconjurat de lux, mașini scumpe și femei frumoase, realizează că deciziile neinspirate pe care le-a luat l-au adus la sapă de lemn. De asemenea, Columbeanu a avut mereu o pasiune pentru femeile tinere și frumoase, și acum regretă că nu a urmat sfatul tatălui său.

„Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher(…) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru.”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Adiță Voicu.

„Îmi e dor de tatăl meu, îmi lipsește. Cel mai frumos sfat era să mă las de gagici. Nu m-am lăsat și nici nu cred că o să pot să mă las vreodată.

Întrebat de Adiță Voicu dacă femeile i-au distrus viața, Columbeanu a răspuns cu sinceritate:

„Se pare că da! Dacă stăm să ne uităm înapoi, una peste alta, da!’.

Irinel Columbeanu recunoaște că ar vrea să se împace cu Monica Gabor

Se pare că marea iubire din viața lui Irinel Columbeanu a fost chiar Monica Gabor, mama fiicei sale, Irinuca. Cei doi au divorțat în urmă cu mia mulți ani, și, în prezent, Monica Gabor s-a stabilit în America cu fiica, Irinuca, și noul soț, Mr. Pink. Privind în urmă, Irinel Columbeanu mărturisește că perioada de glorie din viața lui, când se simțea cel mai fericit, a fost în timpul mariajului cu Monica Gabor. Afaceristul recunoaște că i-ar plăcea să se împace cu fost soție.

„Adiță Voicu: „ Care a fost cea mai frumoasă vacanță pentru dumneavoastră ?’

Irinel Columbeanu: „ Cea mai frumoasă vacanță a fost la Paris cu Monica. Mie îmi place foarte mult Parisul și îmi era plăcea și Monica .’

Adiță Voicu: „ Vă este dor așa de Monica, ca femeie ?’

Irinel Columbeanu: „ Da !’

Adiță Voicu: „ V-ați mai împăca cu ea dacă ați avea ocazia ?’

Irinel Columbeanu: „ Da, m-aș împăca cu ea(…) Am auzit prin presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei ei. A murit foarte ciudat săraca, Veronica .’

Irinel Columbeanu, melancolic după viața de lux pe care a trăit-o

Irinel Columbeanu a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, iar câțiva ani mai târziu averea sa a fost estimată la 60 de milioane de euro. Doar un an mai târziu, Irinel Columbeanu a atins apogeul, cu o avere ce atingea suma de 150 de milioane de euro. Irinel Cât timp a fost căsătorit cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a locuit la vila din Izvorani, care acum este în ruină.

„ I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum comparația este groaznică. Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana.(…) Eram vecin cu jandarmii. Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine. Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a povestit Irinel Columbeanu