Irinel Columbeanu, lovitură teribilă din partea Irinei. Ce i-a transmis fiica sa, după ce a ajuns la azil

11093

Irinel Columbeanu a mai primit o lovitură, după ce și-a pierdut averea și a ajuns la azil. Fostul milionar a primit o veste tristă din partea fiicei sale, Irina.

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns la azil a uimit pe multă lume. Chiar dacă se știa că nu stă bine cu banii, fostul afacerist reușea să se întrețină singur și să stea într-un apartament cu chirie.

El a ajuns, însă, la azil, cu ajutorul prietenilor, iar veștile despre starea sa de sănătate sunt delicate. Se pare că are un început de alzheimer.

Și asta nu e tot, după ce a rămas singur printre străini, Irinel Columbeanu a mai primit o veste tristă din partea singurei sale fiice. Irina Columbeanu i-a spus tatălui ei că nu mai vrea să se întoarcă în România, alegând viața alături de mama sa în America.

“Nu cred, deși acum are și ea tot ce trebuie din punct de vedere al actelor, are Green Card. Mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă. S-a pus problema la un moment dat să îmi cumpere ea sau Monica un apartament unde să locuiesc și mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă.

Eu o înțeleg și cred că e normal, având în vedere unde învață și ce învață, e o hotărâre înțeleaptă pe care a luat-o ea. Eu niciodată nu interferez în deciziile ei, o las să le ia singură și sunt de acord cu ea. Știu că e.fată deșteaptă și că știe să judece”, a spus fostul milionar în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu are un început de alzheimer

La cei 66 de ani ai săi, Irinel Columbeanu a ajuns la azil în urmă cu două săptămâni. Fostul om de afaceri a plecat din complexul rezidențial unde locuia cu chirie și s-a mutat în căminul pentru bătrâni unde și-a petrecut tatăl lui ultima perioadă din viață. Un apropiat al fostului afacerist din Izvorani a povestit cum a ajuns în această situație disperată.

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a povestit apropiatul lui Columbeanu.

Ion Cassian, patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu, a spus că a fost evaluat medical de specialiști și că va rămâne permanent în acea locație.

Irinel Columbeanu nu a avut parte de noroc în viață. Deși a fost unul dintre cei mai bogați români, ghinioanele l-au urmărit îndeaproape. Vedeta a pierdut, rând pe rând, casa, averea și mașinile.

S-a mutat din vila aflată pe malul lacului Snagov într-un apartament din Capitală, iar de acolo a decis că a venit momentul să se mute la azilul în care și-a petrecut ultimii ani și tatăl său. Decizia a fost 100% a sa și nu regretă, ba din contră. Afaceristul și-a dorit să aibă parte de liniște și a găsit-o la fundația unde locuiește de aproape două săptămâni.

Într-un interviu fostul milionar povestește ce l-a determinat să plece de acasă și să se cazeze la un azil. În vârstă de 66 de ani, Irinel Columbeanu a povestit cum arată o zi din viața lui la azil, cum își începe diminețile și cu ce ritual se încheie fiecare seară. Și deși locuiește într-un centru pentru bătrâni, Irinel Columbeanu încă speră că va mai iubi din nou.

„În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici. Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc.

Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Eu cred că voi reuși, trebuie să mă mai gândesc la titlu, dar o carte nu începe până la urmă cu titlu, se termină cu el. Dacă cel de sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu eu tot zic că va fi bine pentru mine (…)

Nu o să mă las niciodată de această pasiune (de femei, n.r.). Mă mai gândesc să-mi fac o iubită. Ochii văd, inima cere. Primesc multe mesaje, nu numai din România și pe Whatsapp și pe Instagram”, a mărturisit Irinel Columbeanu,