Ipostaza neașteptată în care Ema Oprișan s-a afișat alături de Romeo Vasiloni. Postarea făcută de concurenta de la Insula Iubirii / VIDEO

1404

Ema Oprișan s-a afișat într-o ipostază neașteptată alături de Romeo Vasiloni.

Apropierea dintre cei doi a fost evidentă în emisiune, iar concurenta de la Insula Iubirii a făcut recent opostare cu ispita masculină pe rețelele sale personale de socializare. Iată ce a pus ea pe platforma TikTok!

Ema Oprișan și Romeo Vasiloni s-au înțeles foarte bine în ultimele ediții de la Insula Iubirii, iar cei doi au creat o legătură foarte bună în emisiune.

Concurenta de la Insula Iubirii a postat acum o fotografie specială cu ea și ispiat masculină. Iată în ce ipostază neașteptată s-au afișat cei doi!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ema Oprișan a postat o fotografie cu ea și Romeo Vasiloni de când erau la Insula Iubirii, în cel de-al șaptelea sezon.

Alături de această imagine, concurenta de la Insula Iubirii a pus și o melodie cu care a reușit să-i uimească pe telespectatori.

De asemenea, la postarea pe care a făcut-o, Ema Oprișan a pus o manea de dragoste și a scris mesajul „Habibi, habibi”.

„După tine mor… habibi, habibi”, sunt versurile pe care concurenta de la Insula Iubirii le-a postat la fotografia pe care a pus-o pe pagina sa de TikTok.

În urmă cu doar câteva zile, Ema Oprișan a avut o ironie la adresa relațiilor, după ce și-a văzut iubitul în brațele altei femei la Insula Iubirii.

Concurenta a părut amuzată de ceea ce s-a întâmplat în emisiune, motiv pentru care nu s-a dat înapoi de la mesaje și texte care ironizează situația.

Mesajul pe care ea l-a postat a făcut referire la bărbații care au mai multe iubite.

Nu este primul astfel de mesaj pe care ea îl distribuie, acest lucru devenind o adevărată rutină după imaginile compromițătoare de pe Insula Iubirii.

„Ce așteptări ai de la o relație? Măcar să știu câte persoane suntem”, este mesjaul transmis atunci de Ema Oprișan