Ionuț Dolănescu, trăiește pe tărâm american. În casa lui e numai lux, dar este incredibil unde e poziționată. Fabulos cum arată locuința…

324

Ionuț Dolănescu, trăiește pe tărâm american. În casa lui e numai lux, dar este incredibil unde e poziționată. Fabulos cum arată locuința…

Ionuț Dolănescu e pasăre rară prin România, fiindcă, deși are casă aici, petrece cea mai mare parte a anului în SUA, țara de adopție. Pe tărâm american, cântărețul duce o viață de invidiat.

Ca și mama lui, apreciata interpretă Maria Ciobanu, care s-a mutat alături de Camelia Filip, sora solistului, în Los Angeles, California, Ionuț a fost convins de familia să investească într-o casă pe teritoriu american, pe care a dat circa 250.000 dolari.

Pentru Ionut Dolanescu, SUA este a doua sa casa, pentru ca acolo isi petrece mai multe luni pe an, cantand pentru romanii stabiliti peste Ocean. Satul sa mai stea in gazda, Dolanescu si-a cumparat, in 2012, o casa cu etaj aflata intr-o suburbie a orasului Orlando, din Florida.

“Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună.

Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, ne-a declarat Ionuț, care e atât de mândru este de costumul popular românesc, încât se îmbracă în ie cu brâu la toate întâlnirile și petrecerile românilor inclusiv la slujbele bisericii ortodoxe din oraș!

Oricât ar fi de ocupat cu cariera – până la urmă, el aduce bani în casă și asigură viața în lux a întregii familii -, Ionuț e foarte atent cu educația celor mici.

“Iancu este prea mic pentru cursuri, însă Ioana Maria și Vlad Ionuț sunt înscriși la școală, în Celebration, Orlando, să învețe limba engleză și să se familiarizeze cu sistemul de învățământ american.

Ei vin în țară, în România, odată pe an, cu mine și Doinița, pe perioada verii”, a povestit pentru Libertatea fiul preferat al regretatului Ion Dolănescu.

In 2014, Dolanescu a mai investit 110.000 de dolari intr-o casa cu doua camere din orasul Davenport, aflat la 60 de kilometri de Orlando. Se pare ca locuintele nu au mai fost pe placul lui Ionut si al sotiei acestuia, Doinita. In prezent, pe numele lui Ionut Dolanescu se afla doua case, tot in Florida.

Casele lui Ionut Dolanescu valoreaza peste 800.000 de dolari

Una se afla in localitatea Kissimmee, este o vila coloniala cu etaj, cu patru dormitoare, a carei valoare estimata, pe site-urile de imobiliare, este de 550.000 de dolari.

Vila are si o curte spatioasa, care gazduieste si un jacuzzi in aer liber. Cealalata casa aflata pe numele lui Dolanescu se afla in Tamarac.

Aceasta are doar doua dormitoare, iar valoarea ei de piata este estimata la 275.000 de dolari. Astfel, Dolanescu a investit, in total, aproximativ 825.000 de dolari pe casele sale din Florida.

Cum arată acum Ionuț Dolănescu. Fiul regretatului cântăreț, Ion Dolănescu a ajuns de nerecunoscut. Dar nu în sensul rău, ci în sensul bun. Ionut Dolănescu a fost fotografiat în timp ce retrăgea bani de la un bancomat.

Celebrul cântăreț s-a îngrășat și a albit considerabil, dar cu toate astea, artistul apre ca o duce foarte bine cu banii. Artistul a retras din cont o sumă însemnată de bani. Ulterior, cântărețul a plecat spre casa tatălui său.

Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu, s-au judecat timp de 8 ani pentru averea tătălui lor. În cele din urmă, cei doi frați au ajuns în sala de judecată.