Ioana Ginghină s-a măritat a treia oară și a făcut petrecere în curtea casei. Cum s-a îmbrăcat actrița în ziua cea mare

3226

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit sâmbătă, 23 septembrie, iar evenimentul a fost pe cât de simplu, pe atât de frumos. După cununia civilă, cei doi au dat startul petrecerii chiar în curtea casei în care locuiesc, în Dragomirești-Deal, Ilfov.

Ioana Ginghină a împlinit 46 de ani pe 21 septembrie, iar pe 23 a spus din nou DA pentru a treia oară în viața ei. Actrița s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care are o relație de patru ani, și care a făcut-o să zâmbească, din nou, după divorțul de Alexandru Papadopol.

Ioana a anunțat pe Instagram că nu va face exces de postări, tocmai pentru a se bucura de ziua specială a cununiei ei, însă a publicat, totuși, câteva filmulețe pentru cei aproape 300.000 de fani care o urmăresc

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au spus DA în fața ofițerului stării civile, purtând ținute simple, comode, care s-au potrivit cu tematica petrecerii. Ioana a îmbrăcat o rochie albă, lungă, cu mâneci bufante, care s-a potrivit perfect cu coronița din flori naturale, purtată pe cap.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, petrecere de cununie, la curte
„Momentul important s-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da! Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de septembrie să fie răcorică, dar nu știu, cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea.

Am prins o zi frumoasă de vară, în septembrie! Cam așa arăt”, a spus Ioana Ginghină pe rețelele sociale, făcând o piruetă în rochia albă, vaporoasa

Iată ce spunea Ioana Ginghină înainte de nuntă și s-a ținut de cuvânt. ”Nunta o să aibă loc la noi în curte, deci nu este niciun stres, nici în ceea ce privește locația. La nuntă vor participa doar prietenii, apropiații, respectiv familia.

Nici rochia nu mi-o fac așa cu mare tam-tam. Am niște ciocate albe acasă și pentru că voi face în curte, cum spuneam, voi merge pe boho style. Deci o să fie ceva drăguț, pe care îl voi putea purta și după aceea.

Este prima rochie de mireasă pe care voi mai putea să o port și după, pentru că am mai avut alte două rochii de mireasă pe care nu le-am mai putut purta după”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Ioana Ginghină se află la cea de-a treia căsnicie. Actrița și cel de-al doilea soț, Alexandru Papadopol, au divorțat pe 19 iunie 2019, după 12 ani de căsnicie, dar au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ruxandra (15 ani), care seamănă cu tatăl ei ca două picături de apă.

Decorul amenajat în curtea vilei din Dragomirești-Deal a fost superb, invitații au părut relaxați, mirii, fericiți, așa că petrecerea câmpenească s-a dovedit a fi o idee excelentă pentru această cununie.

Vila în care Ioana locuiește acum este, de fapt, fosta vilă conjugală pe care ea și Alexandru Papadopol au ridicat-o în timpul căsniciei. După partaj, Ioana a rămas în casa respectivă și l-a despăgubit pe fostul soț pentru partea lui.

Puțini știu că Ioana a mai fost căsătorită tot cu un actor, Daniel Tudorică (51 de ani).

Avea doar 21 de ani când s-a măritat cu acesta, dar căsnicia nu a durat mult. Și-a dorit însă să divorțeze urgent, în momentul în care în viața ei apăruse Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină a avut o relație și cu Gabriel Coveșeanu – Cove, însă iubirea lor nu a durat mai mult de un an.