Interpretă de muzică populară, lovită în plin pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea la nuntă. În ce stare se află în prezent

2353

O situație șocantă a avut loc în weekend, când artista de muzică populară Daniela Ploia a fost lovită pe trecerea de pietoni. Momentul tragic a avut loc în timp ce ea se afla la o nuntă unde susținea un recital.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un gest banal s-a transformat într-un eveniment cu consecințe neașteptate. În timp ce se afla pe trecerea de pietoni, o mașină a lovit-o pe Daniela Ploia, generând panică și șoc în rândul participanților. În mod regretabil, șoferul responsabil pentru acest accident a ales să fugă de la locul incidentului, lăsând-o pe artistă într-o situație dificilă.

Daniela Ploia, lovită în plin pe trecerea de pietoni

Efectele acestui incident au fost devastatoare pentru Daniela Ploia. Cu toate că a respectat regulile traversării pietonale, artista a fost victimă a unei coliziuni neașteptate.

În plus, faptul că șoferul a ales să plece fără să ofere ajutor sau să rămână la fața locului a amplificat gravitatea situației. În prezent, autoritățile sunt pe urmele șoferului fugar, acesta fiind căutat de către Poliția Română.

Poliția Română a intrat în acțiune imediat, deschizând o anchetă pentru a identifica șoferul responsabil și a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Imaginile de pe camerele de supraveghere ale restaurantului unde a avut loc incidentul au fost luate în considerare pentru a obține detalii suplimentare.

„Eram la eveniment, trebuia să îmi încep programul. A trebuit să merg la mașină pentru a îmi lua pantofii de acolo. Mașina se afla în parcarea restaurantului unde cântam. Pentru a ajunge în parcare trebuia să traversez pe trecerea de pietoni. M-am asigurat, ca de obicei, am văzut că nu vine nici o mașină, m-am angajat să traversez și m-am trezit lovită.

Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind. Avea o viteză foarte mare, a reușit să frâneze și m-a lovit în frânare. Am căzut, m-am speriat, nu știu exact ce s-a întâmplat…Cel/ Cea care era la volan m-a ocolit pur și simplu și a plecat. Nu am apucat să văd numărul mașinii, a fost ceva foarte scurt.

Eu traversasem cam 1/4 din trecerea de pietoni. Eram singură, nu era nimeni cu mine, oamenii erau în restaurant. Cei care au auzit scârțâitul roților au chemat poliția. Au venit domnii polițiști, au luat camerele de la restaurant, este o anchetă în derulare. M-am lovit la șold și umăr, nu am simțit pe loc gravitatea, am fost foarte speriată.

Trebuia să intru la program, nu am reușit să fac asta imediat. Mirii erau nedumeriți și nu înțelegeau de ce nu cânt, le-am stricat puțin programul chiar dacă a fost ceva tacid”, a povestit ea.

Daniela Ploia, urmărită de ghinioane în ultima perioadă

Nu este prima dată când Daniela Ploia se confruntă cu momente dificile. Luna trecută, vedeta a trebuit să facă față unei alte încercări neașteptate. Fratele ei mai mare, Costi Ploia, a fost internat în spital, iar ea a făcut tot posibilul pentru a-l sprijini, inclusiv prin furnizarea de sânge și procurarea unei proteze. Paradoxal, a fost chiar fratele său cel care a fost alături de ea în momentele dificile ale facultății.

„Frățiorul meu. Datorită lui eu sunt astăzi inginer. Nu i pot răsplăti niciodată gestul lui. A mers cu ziua la munca sa îmi plătească mie trenul sa merg să mă înscriu la facultate. El ne da nouă familiei putere.

Voi lupta cu toată puterea și inima sa i procur proteză necesară. Va mulțumesc din inimă tuturor pentru tot sprijinul moral , pentru donații de sânge și pentru cele ce urmează (financiare)”, a scris ea pe rețelele sociale.