Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire

5166

Ramona Olaru și Cuza s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire, la nunta bunului lor prieten, Dani Oțil.

Ramona Olaru dezvăluia recent că nu e interesată să păstreze legătura cu foștii parteneri, însă, la nunta lui Dani Oțil a avut parte de o întâlnire neașteptată cu fostul ei iubit, Cuza, la mai bine de doi ani de la despărțire.

La doi ani de la cununia civilă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut și cununia religioasă. Și-au jurat iubire în fața lui Dumenzeu la Mănăstirea Cașin, iar mai apoi au petrecut alături de invitați într-o locație de vis de pe malul lacului Buftea.

De la eveniment nu a lipsit echipa de la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, însă, surpriza serii au fost Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu.

Cei doi s-au înțeles de minune, iar Ramona Olaru chiar a postat fotografii cu fostul iubit pe Instagram. Privirile artistului sunt cât se poate de drăguțe.

Se pare că cei doi se înțeleg mai bine acum, chiar dacă în trecut au avut parte de o relație tumultoasă. Postarea vedetei a generat un val de întrebări din partea fanilor.

În trecut, cei doi au avut parte de o relație cu urcușuri și coborășuri, presărată cu certuri și împăcări.

În cele din urmă au decis să se despartă și să își vadă de viață, iar ea chiar s-a și logodit cu Cătălin Cazacu, dar fără vreun rezultat, relația ajungând rapid la final.

Vedeta spunea în cadrul unui podcast că nu își dorește să mai țină legătura cu foștii iubiți, iar despre relația cu Cuza a spus că este una strict profesională. Cu toate astea, la nunta lui Dani Oțil au stat la aceeași masă, iar ea i-a complimentat ținuta cu replica „Bravo, ai stil!”.

Avem o relație de colegialitate. Acum la un an și jumătate de la despărțire, putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului.

Dacă în perioada în care tu ai fost foarte aproape de mine nu ai avut lucruri bune și normale, în legătură cu mine, cu siguranță de atunci n-o să ai.

Am chestia asta, ce-a fost în trecut, de ce să mai car după mine în ceea ce vreau să formez în continuare? Gata, a închis la pâine”, a declarat Ramona Olaru în podcastul moderat de Ameri Nasrin.