Informații halucinante despre crima din Mangalia. Ce a declarat tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă după o ceartă aprinsă

14446

O anchetă tulburătoare scoate la iveală detalii șocante din tragedia din Mangalia, unde o fată de 18 ani și-a ucis prietena, iar apoi a încercat să scape de cadavrul acesteia într-un mod cutremurător. Cele două prietene, ambele în vârstă de 18 ani, erau angajate ca cameriste la un hotel din stațiunea Saturn și proveneau din județul Vaslui.

Motivul șocant al crimei

Potrivit informațiilor dezvăluite în cadrul anchetei, incidentul a avut loc sâmbătă seara, în camera hotelului unde cele două erau cazate. Cele două fete erau din Vaslui și lucrau ca și cameriste într-un hotel din Saturn, motiv pentru care își împărțeau camera.

În urma unor discuții aprinse între cele două, agresoarea și-a acuzat prietena că își înșală iubitul, exprimându-și supărarea de a fi obligată să-i acopere tot timpul minciunile acesteia. Conflictul a escaladat rapid, iar agresoarea de 18 ani și-a ucis cu sălbăticie victima, lovind-o fără milă, apoi i-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Duminică, în jurul orei 4:00, tânăra de 18 ani a decis să scape de cadavrul prietenei, astfel că, a îndesat trupul într-un troler și a chemat un taxi, le-a declarat aceasta ulterior polițiștilor.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere din Mangalia, anchetatorii au reușit să urmărească întregul traseu al taxiului, inclusiv momentul în care s-a oprit într-un parc și agresoarea a descărcat trupul neînsuflețit al victimei din portbagaj, fără ca șoferul să bănuiască ce s-ar ascunde în acel troler, ba mai mult, nici nu a observat picăturile de sânge care curgeau din bagaj.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Mangalia au dezvăluit cum tânăra suspectată de crimă a târât bagajul cu cadavrul prietenei sale spre o bancă din parc, unde l-a abandonat.

Cu toate că încerca să-și mascheze identitatea cu o glugă, polițiștii au putut identifica rapid că este vorba despre o femeie din modul în care mergea.

Varianta polițiștilor este susținută de declarațiile oamenilor care locuiesc în zona parcului din Mangalia și care au spus că nu au auzit țipete în timpul nopții, motiv pentru care ei cred că trupul neînsuflețit al tinerei ar fi fost adus acolo. Martorii spun că fata avea fața desfigurată.

Adolescenta avea sânge la nas și urme de violențe pe tot corpul. Cadavrul fetei a fost găsit în zorii zilei de duminică, sub o bancă din parc, de către un pescar. “Pe la 5 și un sfert, mergeam la pescuit și am trecut prin zonă.

Am crezut inițial că este un câine. Când am văzut că este o ființă umană, am încercat să o trezesc. Am cerut ajutor de la cîțiva băieți din parcare. (…)Fata era chircită sub bancă. Fața ei era desfigurată. M-a luat plânsul.

Avea părul creț, brunet. Am intrat într-o spaimă. (…)Nu avea față deloc, era bătută să nu se cunoască. Avea multe semne de lovituri pe corp. Am dat declarații în fața anchetatorilor. Sigur a fost ucisă. Când au venit legiștii, au constatat că era ucisă de 5 ore.(…) A fost foarte chinuită”, a declarat bărbatul care a descoperit trupul neînsuflețit al tinerei din Vaslui.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror, au răscolit tot parcul, ba chiar au adus și un câine de urmă. Totodată, au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din Mangalia.

Așa au refăcut tot traseul crimei. După ce au unit toate piesele de puzzle, anchetatorii au concluzionat că Alina Elena Ciobanu a fost ucisă cu mult sânge rece, în camera de hotel, de prietena ei, Loredana Atănăsoaie.

După crimă, Loredana a pus trupul neînsuflețit într-un troler, apoi a chemat un taxi în fața hotelului.

Cu ajutorul taximetristului, a urcat trolerul în portbagaj, apoi a solicitat șoferului să o ducă în parc. Camerele Primăriei Mangalia au surprins-o pe criminală cum căra acel troler pe alei, până când l-a abandonat sub o bancă din parc.

După crimă, Loredana a revenit în camera de hotel, unde a făcut curat și a scăpat de arma crimei, un cuțit. Duminică dimineață, aceasta s-a dus liniștită la muncă, însă nu și-a dus programul la bun sfârșit deoarece a fost luată pe sus de polițiști.

În săptămâna premergătoare crimei, Alina vorbise de mai multe ori cu mătușa ei din Cozmești, căreia i s-a plâns că Loredana se comportă urât cu ea. Mătușa i-a spus să vină acasă, însă fata i-a răspuns că mai stă puțin, “să mai adun câțiva bani”.