Imaginile durerii de la înmormântarea Melisei, adolescenta ucisă la Craiova. „Da, au fost împreună. El era gelos”

6154

Sâmbătă are loc înmormântarea Melisei, fata care a fost ucisă zilele trecute în Grădina Botanică din Craiova. Potrivit unor adolescenți, victima și atacatorul ar fi avut o relație de iubire în trecut.

Zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă, la înmormântarea Melisei, fata de 14 care a fost înjunghiată mortal de un tânăr, zilele trecute, în Grădina Botanică din Craiova.

Potrivit unor adolescenți veniți la înmormântare, ucigașul și Melisa ar fi avut o relație în trecut.

„Da, au fost împreună. Era gelos (criminalul – n.r.)”, a precizat un coleg al Melisei, venit la înmormântarea fetei.

Melis va fi înmormântată la Cimitirul Sineasca din Craiova.

„Melis a fost un dar neprețuit”

„Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoștință că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei și curajoasei noastre Melis. Serviciul religios se va desfășura la Biserica Sfântul Spiridon, sâmbătă 1 iulie 2023, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca.

Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră.

Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, este mesajul transmis de Ana Maria Lungu, mama fetei.