Imagini șocante cu Loredana Groza. În ce mod s-a filmat, la plajă. Dacă te uiți atent, se vede TOT! VIDEO

1395

Loredana Groza a încins spiritele pe platformele de socializare.

Deși cântăreața are 52 de ani, se pare că nu uită niciodată să facă sport. Dacă mulți s-au întrebat cum de reușește să aibă această siluetă, Loredana le demonstrează tuturor că o viață sănătoasă este răspunsul.

Însă, solista a fost criticată de anumiți fani în urma unui clip recent postat pe platforma TikTok. Motivul? Vă lăsăm pe dumneavoastră să înțelegeți.

Chiar dacă anumitor fanii nu le-a plăcut ceea ce a postat solista, nu se poate nega felul în care arată. Și nu este deloc ușor să ai o astfel de siluetă tot timpul. Și nu, nu a apelat niciodată la operații estetice, după cum a și mărturisit de multe ori.

Loredana Groza surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante, atât pe scenă, cât și pe rețelele sociale. Tot timpul aceasta este aranjată și poartă tot felul de ținute decoltate. De asemenea, accesorii strălucitoare nu lipsesc din garderoba artistei.

Loredana Groza și-a început cariera la Onești, iar albumul său de debut, „Bună seara, iubito”, a fost lansat în 1988. Piesa cu același nume rămâne una din cele mai cunoscute melodii ale ei.

De-a lungul trecerii anilor, despre Loredana s-a speculat că ar fi apelat la o serie de intervenții estetice pe care nu vrea să le recunoască.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt, în ziua de astăzi, atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat solista la Antena Stars.

Loredana Groza: „Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor”

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic.

În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, mai spunea solista în trecut.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză.

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e”, a completat.

„E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de-asta arată bine, dar nu. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, a încheiat.

Artista a adăugat că deși genele contează, este foarte important să faci mult sport. Loredana le-a mărturisit fanilor că este important ca toți să trăim în prezent.

„Cu toții ne tranformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici.”, a mai adăugat artista.