Imagini de la nunta spectaculoasă a lui Bursucu. Verighetele au costat 9.000 euro, iar Cătălin Botezatu a creat rochia de mireasă

3837

Bursucu s-a căsătorit sâmbătă, 14 octombrie, cu aleasa inimii sale Andreea. Nunta a avut loc în Constanța, iar evenimentul a fost unul spectaculos, unde invitații s-au distrat până dimineața.

După 11 ani de relație, Bursucu și Andreea au spus DA în fața ofițerului Stării Civile și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul de la Kanal D a avut o nuntă ca-n povești, unde invitații s-au distrat până dimineața. Evenimentul a avut loc într-un local superb din Constanța, iar de la eveniment nu au lipsit colegele lui Bursucu.

Andreea Mantea, Simona Pătruleasa și Ana Barnoschi s-au numărat printre vedetele care și-au făcut prezența la eveniment. Teo Trandafir a fost marea absentă de la nunta fostului ei coleg de emisiune.

Cununia civilă a avut loc într-un cadru de poveste, la malul mării. Bursucu și Andreea nu au vrut să țină cont de tradiții și au zis pas la multe obiceiuri.

„Nu avem tradiții de respectat și nu se va fură mireasă. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasă nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasă”, a spus prezentatorul.

Când vine vorba despre meniul cu care și-au răsfățat invitații, Bursucu a mărturisit că a optat pentru mâncarea tradițională românească, astfel că din farfurie n-au lipsit sarmalele și friptura.

„Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul peste, însă cum vor arată ele rămâne de văzut. Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului vor rămâne sarmalele.”

Andreea și Bursucu au avut mari emoții în clipa în care au spus DA. Întregul eveniment a fost unul extrem de emoționant, iar alături de ei au fost cele două fiice.

„Au trecut din emoțiile primului moment, ca să spun așa. Acum mai am emoții, că, uite, cea mică este fiartă pe noi, să facă treaba să fie bună și e emoționată și ea, o înțeleg.

Mă abțin așa să nu plâng, de ceva timp, încerc să nu mă gândesc, că, dacă aș aprofunda prea mult ceea ce se ntâmplă, probabil că nu aș putea să-mi țin zâmbetul pe care, de altfel, toată lumea vrea să-l vadă astăzi, să vadă că sunt fericită.

Da, sunt fericită! Nu sunt obișnuită cu atâta eleganță și atunci mă adaptez eu, până la finalul evenimentului o s reușesc să o țin cum trebuie.”, a spus Andreea, soția lui Bursucu, după marele moment în care a spus „DA”.

Verighetele au costat 9.000 de euro
Andreea și Bursucu nu s-au uitat la bani când a venit vorba despre nunta lor. Astfel că doar verighetele au costat 9.000 de euro. Inelul ales de soția prezentatorului a costat 6.000 de euro, fiind din aur galben de la Cartier, un brand de lux.

Cătălin Botezatu a creat rochia de mireasă pentru soția lui Bursucu

Cătălin Botezatu a fost cel care i-a creat rochia de mireasă Andreei. Partenera prezentatorului de la Kanal D a fost foarte încântată de rezultatul final și și-a exprimat fericirea.

„Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut”, a declarat Andreea, soția lui Bursucu.

La nuntă au fost prezenți peste 350 de invitați, iar toată lumea s-a simțit foarte bine. La petrecere a cântat Vali Vijelie, dar și Iulia Dumitrache împreună cu band-ul ei.

Atracția serii a fost tortul, care a avut 8 etaje, dar și focul de artificii care a reușit să impresioneze pe toată lumea prezentă la eveniment.