Imagini de la nunta lui Bursucu. Dansatorul și Andreea sunt, oficial, soț și soție

586

Au apărut primele imagini de la nunta lui Bursucu! Simpaticul prezentator s-a căsătorit la malul Mării Negre, cu Andreea!

Bursucu și Andreea au spus marele „Da!”

Bursucu și Andreea au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi au ”scăpat” de ceremonia în urma căreia au acceptat să fie legați unul de celălalt pe viață.

Nunta lui Bursucu a avut loc la malul Mării Negre, iar spațiul ales este unul de-a dreptul idilic! Prezentatorul „Roata norocului” de la Kanal D scapă azi, 14 octombrie 2023, de burlăcie.

Zi mare pentru Adrian Cristea! Nunta lui Bursucu la malul Mării Negre

După ani buni de relație cu Andreea, aleasa inimii sale, cea care i-a dăruit o fetiță minunată pe nume Anais, Bursucu a făcut, în sfârșit, marele pas. Wowbiz.ro a prezentat primele imagini de la nunta carismaticului coregraf, pe care vi le prezentăm mai jos.

A fost o zi plină de emoție pentru Adrian și Andreea, una pe care cei doi nu o vor uita cu siguranță niciodată. La nunta lui Bursucu vor fi prezenți cei mai apropiați oameni ai cuplului, iar printre invitații de seamă de la Kanal D se numără și colega de emisiune, Ana Maria Barnoschi.

Îmbrăcați la 4 ace, din cap până în picioare, mirii și-au făcut apariția pe rând la eveniment, frumoasa mireasă ajungând la restaurant într-o mașină roșie de epocă, în timp ce soțul său punea la punct ultimele detalii pentru a arăta impecabil în ziua nunții sale.

Bursucu a purtat un costum impecabil, pantaloni negri, sacou alb, cămașa, de asemena, albă, iar papionul negru. Ca accesoriu, a ales să poarte ochelarii de soare.

Marea absentă de la eveniment este Teo Trandafir, cea cu care Bursucu a realizat ani buni „Teo Show”. În exclusivitate Teo a dezvăluit ieri, 13 octombrie, motivul pentru care nu poate fi prezentă la nuntă.

Teo Trandafir nu participă la eveniment

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, ne-a spus Teo Trandafir.

Locația aleasă a mirilor este una exclusivistă, la doar câțiva metri de Marea Neagră. Peisajul este de-a dreptul idilic, iar cei care s-au ocupat de decorațiune pentru spațiul unde va avea loc petrecerea au dat dovadă de bun gust!

Potrivit imaginilor prezentate de publicația Wowbiz, totul e alb în jur, pata de culoare fiind dată de albastrul mării din fundal. Pentru ziua cea mare, Bursucu a ales să poarte un sacou alb și pantaloni negri.

Bursucu a dezvăluit, pentru sursa menționată, cu ce se vor delecta mesenii la nuntă.

„Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul pește, însă cum vor arăta, ele rămâne de văzut. Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului vor rămâne sarmalele”, a declarat Bursucu.