ILINCA VANDICI A CONFIRMAT DIVORȚUL, DUPĂ CE ANDREI NEACȘU A FOST LA MARE CU NOUA IUBITĂ. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ VEDETA: „NORMAL SĂ SE ÎNTÂMPLE”

1408

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio, acum ceva timp, iar CANCAN.RO a scos la iveală separarea lor definitivă, dar și noua relație a bărbatului.

Prezentatoarea de la Kanal D a ținut să lămurească lucrurile, după săptămâni întregi de mister, așa că a anunțat oficial divorțul!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat, anunțul fiind făcut chiar de vedeta TV.

Cunoscuta prezentatoare de televiziune și tatăl copilului ei sunt „liberi de contract”, după o căsnicie frumoasă în urma căreia s-a născut Zian. Lucrurile n-au fost să fie, iar neînțelegerile și-au făcut apariția în povestea lor de iubire, despărțirea fiind, în cele din urmă, inevitabilă.

După ce s-a aflat că cei doi nu mai locuiesc împreună, moderatoarea de la Bravo, ai stil ne dezvăluia că ea și Andrei trec printr-o perioadă dificilă. Cei doi au încercat să-și salveze relația, însă totul a fost în zadar.

”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvăm relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, ne dezvăluia Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat
Ilinca Vandici lăsa întreaga situație să fie un adevărat mister, însă după ce Andrei Neacșu și-a făcut apariția la plajă cu noua iubită vedeta nu s-a mai putut abține și a spus tot adevărul.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a precizat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio după șase ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Un an mai târziu, în 2017, a venit pe lume micuțul Zian, fiul lor. În tot acest timp, prezentatoarea de la Kanal D și afaceristul au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă.

Tocmai din acest motiv, vestea separării i-a luat pe toți prin surprindere. Ei ar fi încercat să-și salveze relația, după cum ne-a mărturisit Ilinca, însă ar fi fost în zadar.

Povestea lor amoroasă s-a încheiat de ceva timp și se pare că este definitiv. Nu mai este cale de întoarcere, căci Ilinca și Andrei au semnat, deja, actele de divorț.