Îl mai ții minte pe Dan Bordeianu? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebrul actor de telenovele

784

Dan Bordeianu a devenit celebru pentru rolurile sale din seriale românești.

Actorul a cucerit inimile femeilor odată cu telenovela Numai Iubirea, în care a jucat alături de Adela Popescu. Totuși, la mulți ani după succesul serialului, cu toate că partenera lui de la acea vreme a rămas în actorie și a avut câteva proiecte importante, Dan Bordeianu s-a retras.

S-a retras din lumea showbiz-ului și trăiește, împreună cu familia lui, în afara Capitalei. Fostul iubit al Adelei Popescu, Dan Bordeianu, are 44 de ani și s-a mutat departe de agitația din București, alături de familia sa.

Dan Bordeianu, căsătorit cu Teodora din 2015, e tatăl unei fetițe, Maria, pe care o crește departe de tumultul Capitalei, în comuna Brănești, din județul Ilfov.

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă’, a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

Casa în care locuiesc a fost construită de tatăl actorului, iar Bordeianu a refuzat să o vândă, după ce părintele său a murit. A renovat-o, extins-o și zi de zi găsește câte ceva de meșterit.

Când nu lucrează în grădină, meșterește obiecte de mobilier sau sculptează ori gătește împreună cu fetița lui de 4 ani.

La 44 de ani, e un familist convins și a lăsat deoparte distracțiile Capitalei cu mult înainte de pandemie.

Înainte de căsătoria cu Teodora, Dan Bordeianu a format, pentru o vreme, un cuplu cu Adela Popescu. Pe atunci, ea avea 18 ani, iar el 30 de ani.

„Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie”

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele.

Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră.

Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct.

Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”

Dan Bordeianu