Iată cum bicarbonatul de sodiu te întinerește cu 10 ani. Modul cum trebuie să îl folosești

13343

Cu bicarbonat de sodiu vă puteți trata mai multe probleme de sănătate internă și externă, acest fapt însemnând că poate fi folosit atât pe corp cât și intern.

Alte utilizări ale bicarbonatului de sodiu vin după aceea și veți fi surprins in câte afectiuni se poate folosi.

Combate acneea

Preparati o crema de praf de copt cu putina apa adaugata si aplicati-o pe zona afectata. Bicarbonatul de sodiu va ameliora afectiunea pielii și dupa ce aplicati astfel de cateva ori va deveni un tratament foarte bun pentru cosuri și acnee.

Albește dinții

Majoritatea pastelor pentru albirea danturii ar trebui să conțină bicarbonat de sodiu, deoarece acesta amestecat cu peroxid de hidrogen poate albi dantura într-adevăr.

Puteți obtine efectul de albire fără pasta de dinți. Faceti acest tratament cel putin o dată pe săptămână cu amestecul din bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen!

Respirație proaspătă

In general tratamentele respiratorii pot funcționa temporar, dar bicarbonatul de sodiu poate ajunge la originea problemei și te poate scăpa de respirația urât mirositoare!

Amestecati 1 linguriță de bicarbonat de sodiu intr-o cană de apă până când se dizolvă se clateste gura și se face gargara cu această soluție zilnic.

Catifelează pielea

Realizati un amestec de apă, săruri și săpun preferat și masați ușor pielea afectată. Apoi spalati cu apă calduta. Acest fapt va exfolia pielea și îi va da finete și catifelare.

Igiena unghiilor

Faceti o solutie de bicarbonat de sodiu și apă intr-un raport de 3: 1 pentru a face o crema pe care o veți aplica apoi pe unghii. Masati zona unghiilor, astfel încât dupa aceasta unghiile și cuticulele vor fi mai sănătoase și mai curate.

Exfoliază pielea

Folositi bicarbonatul de sodiu ca exfoliator in fiecare zi. Amestecați putin bicarbonat și apă în mână și spalati ușor pielea.

Va scăpa de diverse mirosuri corporale

Adăugati bicarbonat de sodiu în apa de baie și stai în ea cel puțin o dată pe săptămână. Astfel veti avea grijă de pielea dvs și pentru veti neutraliza acizii și bacteriile de pe corp.