Horoscop saptamanal 2-8 octombrie 2023. Balanțele și Capricornii au o săptămână grozavă plină de noroc

5580

Horoscop saptamanal 2-8 octombrie 2023.

În această săptămână, multe zodii vor face alegeri grăbite și influențate de emoții puternice.

Astrologii spun că Balanțele și Capricornii au o săptămână grozavă plină de noroc

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 2-8 octombrie 2023, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii nu se mai ascund și scot la iveală un secret sau o relație. Este o săptămână mai complicată pentru acest nativ, deoarece lucrează mai mult și primește însărcinări mai speciale. De asemenea, pe plan sentimental se pot întâmpla tot felul de situații, care îi fac să privească o anumită probleme din mai multe unghiuri. În a doua parte a săptămânii, s-ar putea ca berbecii să viziteze un lor frumos.

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, zodia berbec nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Zodia Taur

Pentru zodia taur începe o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Aceștia vor înțelege ce trebuie să facă și pe ce lucruri este mai bine să își concentreze atenția. Profită din plin de prezența unui om în viața lor și este destul de sincer atunci când vine vorba de dorințele personale. Poziția planetelor arată că finalul săptămânii îi poate aduce surprize pe plan financiar, în mai ales dacă în trecut au investit în ceva valoros.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia taur, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Gemeni

În această perioadă, gemenii lucrează la imaginea lor și nu permite ca cineva să inventeze tot felul de bârfe despre ei. Sunt atenți cu cine vorbesc și ce subiecte abordează în această săptămână, fiindcă nu vrea ca niște detalii să iasă la suprafață într-un timp nepotrivit. Astrologii spun că gemenii sunt extrem de ocupați și la locul de muncă vor apărea însărcinări suplimentare. Cu toate acestea, are o limită și nu permite ca cineva să se folosească de ei.

Astrele arată că medical, zodia gemeni nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Zodia Rac

Astrologii menționează că racii lucrează la imaginea lor și fac tot felul de activități care îi pot scoate în evidență ca un om responsabil și plin de idei. Stelele arată că pentru această perioadă, racii și-au propus ceva important și lucrează din greu pentru a se încadra într-un timp stabilit. De asemenea, este posibil să se îndrăgostească într-un om, care la prima vedere e opusul lor.

Zodia rac nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Zodia Leu

Leii au posibilitatea să călătorească în această perioadă și văd mai multe locuri și oamenii speciali. Se simt foarte bine alături de niște persoane, care îi motivează să iasă din zona de confort și să facă lucruri mărețe. În a doua jumătate a săptămânii, o noutate îi dă toate planurile peste cap, dar acest nativ nu se grăbește să renunțe la câteva lucruri și lucrează dublu pentru a reuși să îndeplinească niște condiții.

Conjuncția astrelor arată că zodia leu la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Fecioară

Fecioarele intră într-o perioadă profitabilă financiar, chiar dacă săptămână poate începe cu tot felul de certuri. Ulterior lucrurile se liniștesc și dragostea câștigă. Astrele menționează că acest nativ va fi preocupat de înfățișarea lor și își pot îmbunătăți câteva lucruri la ei. În a doua jumătate a săptămânii, fecioarele își schimbă atitudinea față de unele cheltuieli și reușește să economisească foarte mult.

La capitolul sănătate, zodia fecioară se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Balanță

Astrologii menționează că în viața zodiei balanță apar noi interese la orizont și chiar oameni care îi pot ajuta în începuturile lor. Poziția planetelor arată că au noroc pe plan profesional și că multe lucruri vin de la sine. În a doua parte a săptămânii, balanțele opresc evoluția unui proiect sau relații pentru a avea mai mult timp să se ocupe de un nou hobby. De asemenea, au parte de flexibilitate și noi condiții de trai.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia balanță nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Zodia Scorpion

Scorpionii scot la iveală latura lor sensibilă și în multe momente pot reacționa extrem de neașteptat. Acest nativ are o inimă mare și demonstrează în această perioadă că este capabil nu doar să ofere sfaturi, dar și să ajute cu acțiuni. În a doua jumătate a zilei, acest nativ este motivat să înceapă o nouă activitate legată de un domeniu preferat.

Astrele arată că în această perioadă, zodia scorpion se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Zodia Săgetător

Săgetătorii pot fi surprinși atunci când vor afla despre ce oamenii îl discută și unele bârfe îl pot șoca. Astrologii scot în evidență că acest nativ este mai echilibrat și nu se grăbește să spună unele lucruri. Viața le-a demonstrat că râde cel mai bine care râde la urmă. Nu se știe niciodată ce îți poate pregătit soarta. În a doua parte a săptămânii, săgetătorii își arăt adevăratele posibilități și nu le este milă de nimeni.

Astrele recomand ca zodia săgetător să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Capricorn

Capricornii se pot bucura de o călătorie frumoasă în această perioadă și se simt liberi ca niciodată. Evenimentele și situațiile plăcute din jurul lui îl fac să nu piardă motivația și încrederea că totul se poate schimba. Astrele menționează că este o săptămână grozavă pentru a sta la piscină sau a ieși cu prietenii. Poziția planetelor arată că sectorul comunicării este foarte bine conturat și prin intermediul discuțiilor pot rezolva multe probleme.

Zodia capricorn trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Vărsător

Poziția planetelor arată că vărsătorii gândesc diferit în această perioadă și fac unele alegeri destul de neașteptate pentru cei din jur. Astrologii spun că acest nativ preferă să riște, decât veșnic să se bucure de ce are și să nu mai evolueze. Vărsătorii sunt destul de periculoși, în special în a doua parte a săptămânii, când face orice ca să obțină ce își dorește. Cei din jur mai bine să se dea la o parte.

În această săptămână, zodia vărsător va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Pești

Astrologii spun că aceste zile pot fi extrem de interesante pentru zodia pești și ar trebui să se aștepte la întâlniri neobișnuite sau la oameni deosebiți. Stelele arată că afecțiunea, dragostea, impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, peștii acționează spontan în legătură cu o decizie importantă.

În această săptămână, zodia pești va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.