Horoscop saptamanal 14-20 august 2023. Fecioarele și Leii au succes pe plan profesional, iar Balanțele întâlnesc o persoană importantă

9028

Horoscop saptamanal 14-20 august 2023.

Este o săptămână productivă și frumoasă pentru majoritatea nativilor.

Stelele arată că fecioarele și leii au succes pe plan profesional, iar balanțele întâlnesc o persoană importantă.

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 14-20 august 2023 conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii vorbesc serios și nu glumesc prea mult în această perioadă. Apar niște probleme care sunt abordate foarte atent și serios de către acest nativ. Sunt perfect conștienți că trebuie să clarifice niște detalii, chiar dacă o persoană este împotrivă. În a doua jumătate a săptămânii, apar detalii noi care îi ajută pe zodia berbec să înțeleagă cine are dreptate și cine doar încearcă să pară bun și cinstit.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia berbec, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Taur

Taurii se înțeleg foarte bine cu oamenii din jur și își creează relații potrivite pentru a colabora și a stabili condiții favorabile. La mijloc de săptămână, taurii sunt foarte grăbiți și fac o greșeală legată de documente. Astfel, un detaliu îi poate da bătăi de cap. Astrologii menționează că până la final își asumă niște riscuri și obțin rezultatele dorite.

Astrele arată că medical, zodia taur nu va fi într-o formă excelentă, pentru că există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Zodia Gemeni

Gemenii muncesc foarte mult în această perioadă și au dorința de a impresiona pe cineva. Sunt plini de energie și idei bune, chiar dacă multe lucruri nu merg așa cum au fost planificate. Conjuncția planetelor arată că este o săptămână favorabilă pentru cei care petrec timpul în familiei, deoarece certurile dispar și dragostea ia controlul.

Zodia gemeni nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Zodia Rac

Racii obțin un rezultat frumos într-un domeniu în care activează de ceva timp. Își dă seama că munca lor nu a trecut neobservată și au mai multă încredere în sine. În a doua parte a săptămânii, racii observ o problemă în familie sau în cuplu și vor să o rezolve într-un mod mai special. De asemenea, își fac mai multe planuri legate de o călătorie, vacanță sau eveniment important.

Astrele arată că sănătatea zodiei rac este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc să ele sunt trecătoare!

Zodia Leu

Leii au succes pe plan profesional și în sfârșit lucrurile merg mult mai bine în viața lor. Totul devine mai organizat și acest nativ își poate planifica unele evenimente. Astrologii spun că vor depune efort ca să termine la timpul potrivit un proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. De asemenea, leii vor avea succes la diferite examene sau testări importante legate de studii sau job.

La capitolul sănătate, zodia leu se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că fecioarele au succes pe plan profesional, mai ales dacă colaborează cu femei mai în vârstă. Stelele arată că în această perioadă lucrurile devin maul mai clare și fecioarele își pot construi planuri legate de job și familie. De asemenea, contribuie foarte mult la rezolvarea unei probleme familiale și acest nativ încearcă să fie cât mai delicat.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia fecioară să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Zodia Balanță

Balanțele întâlnesc o persoană importantă în această perioadă și se grăbesc să clarifice o problemă sentimentală sau profesională. Astrologii spun că în această săptămână, balanțele sunt extrem de atente și văd lucruri, pe care oamenii din jur nici nu le observ. În a doua jumătate a săptămânii, balanțele își dau acordul ca cineva să înceapă un proiect sau o activitate mai puțin obișnuită.

Astrele arată că în această perioadă, zodia balanță se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Zodia Scorpion

Scorpionii se bucură de mai mult timp liber în această perioadă și poate să își organizeze activitățile mai bine. Astrele spun că acest nativ își amintește de niște hobby și încearcă să readucă la viață o activitate din trecut. În a doua parte a săptămână, scorpionii se dedică foarte mult familiei și problemelor din interior. De asemenea, alege să tacă în momentele în care o persoană este plină de emoții și frustrare.

Astrele recomand ca zodia scorpion să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Săgetător

Zodia săgetător se poate raporta într-un mod mai diferit la persoanele din jurul lor, iar relațiile pe care le au se pot îmbunătăți. De asemenea, la locul de muncă găsește o limbă comună cu colegii sau cu șefii. Nu este exclus că o propunere îi poate atrage foarte mult, fiindcă poate face bani suplimentari și dobândește mai multă experiență. Finalul săptămânii este plină de oameni noi.

Zodia săgetător trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Capricorn

Capricornii se pot îndrăgosti în această săptămână și sentimentele îl învăluie cu noi forțe. Astrele spun că o persoană din viața lor îi schimbă foarte mult și lucrurile din jur devin mai frumoase și mai plăcute. În a doua parte a săptămânii, acest nativ poate avea niște probleme la locul de muncă, dar foarte repede se descoperă că vărsătorii nu au contribuit negativ la ceva.

În această perioadă, zodia capricorn va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Vărsător

Vărsătorii trec printr-o săptămână importantă, fiindcă au multe întâlniri cu oameni influenți, care îi pot ajuta în realizarea unor proiecte sau vise. Poziția planetelor arată că acest nativ găsește cuvintele potrivite în situații dificile și nu se lasă manipulat. În a doua jumătate a săptămânii, apare o noutate legată de o sumă de bani investită în trecut și vărsătorii își fac planuri de viitor.

În această perioadă, zodia vărsător se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

Zodia Pești

Astrologii menționează că stelele au pregătit mai multe obstacole pentru zodia pești în această săptămână. Acest nativ o să-și dea seama cât de puternic și rezistent poate fi în unele situații. Demonstrează propriei persoane, dar și celor din jur că știe să se țină de cuvânt și lucrurile nu sunt făcute de mântuială, dar calitativ. Finalul săptămânii îi aduce bani și responsabilități noi.

Astrele arată că în această perioadă, zodia pești nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.