Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Peștii au Wunjo, își indeplinesc visele, Săgetătorii trec prin schimbări majore

6138

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023:

Mihai Voropchievici aduce previziunile mult așteptate până la mijlocul acestei luni. Maestrul runelor oferă vești surprinzătoare. Ce se întâmplă cu Racii, Fecioarele sau Scorpionii? Aflați în rândurile de mai jos!

Previziunile lui Mihai Voropchievici

BERBEC

Berbecul are o săptămână în care se înconjoară de mister. Nu știe nimeni ce-l frământă, ce gânduri are.

E recomandat dacă aveți un Berbec în preajma voastră să nu-l zgândăriți, de ce nu vrea să discute cu voi, de ce e mai scurt, mai lapidar. Vrea să fie cu Dumnezeu și cu gândurile lui.

TAUR

Taurul poate să găsească rezolvarea unei probleme care îl frământă. Va afla rezolvarea sau răspunsul cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nu vor găsi, așadar, singuri rezolvarea.

GEMENI

Gemenii sunt pregătiți să susțină o mică bătălie ca să obțină ceea ce vor. Runa le spune să lase bătălia deoparte și să nu fie îngrijorați căci vor câștiga în mod sigur.

RAC

Racii primesc un sfat: trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care știu să aștepte. Ulterior, vor putea rezolva totul cu bine.

LEU

Leii primesc o somație clară: să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu.

FECIOARĂ

Fecioarele au două alternative pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023. Pot acționa favorabil într-o problemă. E vorba de mutarea din casă ori de la serviciu. Orice vor alege, va fi o alegere bună.

BALANŢA

Balanțele au o perioadă în care trebuie să fie mai rezistente. Să aibă forță, tărie, căci vin ceva probleme, nervi, tracasări, ceva ciondăneli. E un pic de stres pentru ele.

SCORPION

Scorpionii se îndrăgostesc din nou
Scorpionii au simbolul dragostei. E vorba de ceva nou, o cunoștință nouă, fierbinte, pasionantă. Nativii de apă trebuie să se pregătească pentru o nouă relație, căci inima lor va bate precum al unui adolescent îndrăgostit. Vor simți din nou acei fluturi în stomac.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând, chiar de la începutul săptămânii. Cei care se așteaptă la schimbări majore în altă parte decât acasă trebuie să știe că sunt pe o pistă greșită.

CAPRICORN

Capricornii vor să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Au simbolul uraganului. Totuși, runa le spune să rămână calmi. Dacă sunt calmi, totul se aranjează.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii primesc două mesaje: în primul rând să se relaxeze, iar relaxarea survine datorită faptului că cineva important se bucură de o persoană cu o sănătate excelentă.

PEŞTI

Peștii, cum sunt de obicei, norocoși, îl au pe Wunjo. Au de câștigat pe toate planurile în mod sigur. Cu alte cuvinte, ei sunt cei mai câștigați din toate cele 12 semne zodiacale. Pentru Peștișori, multe vise pot deveni realitate în următoarele șapte zile.