Horoscop rune 7-13 august 2023 cu Mihai Voropchievici. Balanțele au parte de surprize plăcute, Vărsătorii de schimbări majore

13561

Horoscop rune 7-13 august 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești interesante pentru fiecare semn zodiacal. Ce urmează? Cine are noroc?

Horoscop rune 7-13 august 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai importante sfaturi pentru fiecare semn zodiacal. A doua săptămână din august aduce atenționări și surprize speciale pentru nativi!

Horoscop rune 7-13 august 2023. Mihai Voropchievici face predicțiile momentului

BERBEC

Berbecii sunt pe punctul să se mute din casă sau chiar de la serviciu. Vor acționa favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Trebuie să se decidă ce vor în viața lor: ori o casă nouă, ori un alt job.

TAUR

Taurilor li se șoptește să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Taurii care știu să aștepte. Au o săptămână exact pe gustul lor.

GEMENI

Gemenii au o săptămână, vizavi de temperaturile ridicate de afară, mai fierbinte. E vorba de o dragoste nouă, pasională. Vor trăi și la propriu, și la figurat temperaturi ridicate.

RAC

Racii trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să nu facă altceva decât să fie pregătiți. Orice schimbare, căci a mai apărut runa asta la ei, este benefică, întotdeauna, indiferent pe ce zonă apare.

LEU

Leii încă trăiesc la cote tensionate și se pregătesc de o mică bătălie. Luna îi sugestionează că nu trebuie să fie îngrijorați. Tot ei vor câștia în mod sigur, fără să fie nevoie de vreun scandal. Să lase necazurile în urmă că se pot rezolva benefic.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să se relaxeze.
Fecioarele, fiind zodie dublă, au un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuite să se relaxeze. Relaxarea vine datorită faptului că cineva foarte apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Nu e cazul să își facă probleme pentru cineva drag.

BALANŢA

Balanțele au o săptămână de mesaje. Mesaje peste mesaje, însă doar unul va fi mai important. Trebuie să fie pregătite să recepționeze acel mesaj, căci le poate aduce o surpriză extraordinar de plăcută.

SCORPION

Scorpionii au chef de scandal, la fel ca Leii. Și ei sunt pregătiți pentru o bătălie furtunoasă, chiar pentru o dispută. Sfatul runei este să rămână calmi, căci totul se aranjează fără scandal, doar că trebuie să își mobilizeze forțele.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au avut prin excelență numai rune bune. Acum, ei sunt atenționați că sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să fie prudenți la modul cum iau niște decizii, cum acționează, cum își cheltuiesc resursele financiare. Nu toate funcționează la parametri normali.

Vărsătorii, o suită de schimbări mari

CAPRICORN

Capricornii au o rună mai dură, în care sunt sfătuiți să fie puternici și rezistenți, să dea dovadă de forță, putere și tărie. E o săptămână mai anevoioasă decât cea precedentă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, chiar de la începutul săptămânii. Să fie pregătiți pentru schimbări, căci vor avea mare nevoie de ele.

PEŞTI

Peștișorii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Dacă vor face asta vor câștiga pe toate planurile.

După cum se poate observa, niciuna din cele 12 zodii nu a avut cea mai norocoasă rună pentru perioada 7-13 august, adică Wunjo. Cine știe, poate data viitoare va apărea norocul pe toate planurile pentru unul din cele 12 semne zodiacale