Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Capricornii câștigă pe toate planurile, Vărsătorii dau lovitura

16456

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023: Mihai Voropchievici vine cu principalele previziuni astrologice ale momentului. Ce va fi pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici: săptămâna va fi una destul de interesantă pentru majoritatea zodiilor.

Horoscop rune 31 iulie – 6 august 2023

BERBEC

Berbecii, în sfârșit, pot găsi rezolvarea sau răspunsul unei probleme care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nativii de foc, dacă se deschid în fața celor dragi sau a prietenilor, dacă sunt sinceri și nu ascund nimic, vor primi niște soluții pentru care se strofocau de luni bune.

TAUR

Taurii au o atenționare: e cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Să schimbe tactica! Unde au fost mai buni, să devină mai puțin buni.

GEMENI

Gemenii sunt atenționați că au o săptămână de mesaje, dar din toate mesajele pe care le vor primi, unul singur va fi mai important, mai deosebit. Să fie pregătiți să-l recepționeze. E necesar să fie foarte atenți la lucrurile care se petrec în jurul lor, căci acel mesaj poate veni pe o cale alternativă.

RAC

Racii au parte de belșug
Horoscop rune 31 iulie – 6 august. Racii au o săptămână bogată, care semnifică fertilitatea și belșugul. Pentru Raci, peste puțin timp visele se vor îndeplini. Așadar, lucrurile la care visau, ideile pe care le aveau în minte de mai multă vreme s-ar putea concretiza acum. Astrele sunt blânde cu ei.

LEU

Leii intră într-o săptămână cu protecție totală. Se vor simți în siguranță. E runa care îi protejează de toate forțele malefice care există în Univers. Forța divină este cu ei. E bine să profite din plin de această perioadă extraordinară a vieții lor. Pot repara greșeli ale trecutului și pot avea parte de transformări pozitive spectaculoase.

FECIOARĂ

Fecioarele primesc o mobilizare serioasă. Să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu.

BALANŢA

Balanțele au o săptămână puțin mai complicată, în care să aibă tărie, forță, rezistență. E o perioadă un pic mai grea. Ele au mai trecut prin astfel de etape de-a lungul anului, așa că nu e o noutate. Balanțele sunt deja obișnuite și cu obstacolele.

SCORPION

Scorpionii, schimbări pe bandă rulantă
Scorpionii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, chiar de la începutul perioadei. Chiar de luni, 31 iulie, aceste schimbări își pot pune serios amprenta asupra lor. Unele vor fi niște schimbări de lungă durată, care vor debuta brusc.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au parte de degajare, bucurie, simbolul dragostei. Apare ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Să își deschidă inima și totul va fi conform planului.

CAPRICORN

Capricornii, în schimb, câștigă din toate punctele de vedere și pe toate planurile. Ei au parte de Wunjo, cea mai puternică rună din pachetul runelor. Nativii de pământ nu au decât să culeagă acum roadele succesului lor ori se pot trezi cu un succes neașteptat peste noapte.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt anunțați că în săptămâna 31 iulie – 6 august vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Poate fi vorba despre schimbarea stilului de viață sau vreo cu totul altă surpriză pregătită din partea astrelor.

PEŞTI

Peștișorii, foarte curând, vor afla un adevăr important care le va marca sau schimba complet viața