HOROSCOP LUNA AUGUST 2023. Leii și Fecioarele nu duc lipsa de bani, iar Balanțele își îndeplinesc un vis important

39043

HOROSCOP LUNA AUGUST 2023.

Este o lună plină de distracții, dar și de momente în care trebuie de muncit din greu. Astrologii spun că leii și fecioarele nu duc lipsa de bani, iar balanțele își îndeplinește un vis important.

Horoscop lunar – august 2023
Află ce a pregătit astrele pentru zodia ta în luna august 2023, de la cei august buni astrologi.

Zodia Berbec

Berbecii nu se tem să spună adevărul în luna august, deoarece nu mai vor să pară falși. Este o perioadă în care acest nativ nu mai repetă greșelile din trecut și învață să vorbească cu oamenii. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a lunii august, acest nativ începe să devină mult mai sigur în talentul său și să facă primii pași pentru a începe un nou proiect sau eveniment.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, astrele le pot aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma pentru zodia berbec.

Zodia Taur

Astrele spun că taurii au parte de o lună plină de distracții și momente extrem de frumoase. Întâlnesc oameni noi și sunt puși în tot felul de situații amuzante. Acest nativ își trăiește viața la maxim și profită de orice clipă. În a doua parte a lunii, pot obține o sumă de bani, care îl ajută depășească o anumită problemă financiară. Este o lună plină de surprize, mai ales pe plan sentimental.

Astrologii menționează că zodia taur se poate confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.

Zodia Gemeni

În luna august, gemenii demonstrează că pot fi calmi și nu reacționează atât de acut la unele probleme. Își găsesc un om important în viața lor, care îi influențează să facă lucruri frumoase. În a doua parte a lunii august, acest nativ poate primi o sumă de bani, care îi poate ajuta să rezolve o problemă financiară. De asemenea, scoate la iveală câteva secrete care nu mai pot fi ascunse.

Astrologii spun că zodia gemeni poate fi vulnerabilă la umezeală, vânt, curent sau schimbări bruște de temperatură.

Zodia Rac

Racii, în luna august se folosesc de cele mai potrivite momente și nu se rușinează să scoată la suprafață talentele sale. În această perioadă, racii nu sunt modești și datorită acestui lucru în fața lor se deschid mai multe posibilități. În a doua jumătate a lunii, acest nativ face ordine în persoanele care îi înconjoară, fiindcă simte că unii din ei nu sunt sinceri și îi fac să degradeze, decât să evolueze.

Ce privește sănătatea zodiei rac, astrologii adaugă că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Zodia Leu

Leii nu duc lipsa de bani în luna august, pentru că se folosesc de tot felul de oferte, care îi permit să câștige dublu. Stelele mai arată că în această lună sunt de așteptat întorsături imprevizibile ale situațiilor. Nu este exclus că pot interveni adversari puternici sau oameni, care au intenții rele. Astrologii spun că leii nu își pierd curajul și devin mult mai încrezători. Este o perioadă benefică din punct de vedere financiar și profesional.

Zona de sănătate nu va pune probleme mari zodiei leu. În această lună sănătatea lor devine mai puternică și s-ar putea datorită unor schimbări.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că fecioarele nu duc lipsa de bani și reușesc să-și întreacă concurenții. Stelele arată că acest nativ reușește să se odihnească, dar în același timp să facă și bani frumoși. Datorită carismei, simțului umorului și personalității puternice obțin încrederea oamenilor. Este o perioadă cu multă energie și voie bună. De asemenea, pe plan sentimental intervin niște schimbări.

La capitolul sănătatea lucrurile merg și aici destul de bine pentru zodia fecioară. Astrele nu observ nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă.

Zodia Balanță

Balanțele își îndeplinește un vis important în luna august și acest lucru îi fac să creadă că nu este nimic pierdut. Acest nativ acționează sigur în situații complicate și nu așteaptă ca lucrurile să se agraveze. În a doua jumătate a lunii august, balanțele sunt prudenți cu oamenii care apar spontan în viața lor și nu se grăbesc să aibă prea multă încredere în ei. Acest lucru le poate salva chiar și viața.

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări, iar zodia balanță ar fi bine să fie mai atentă la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Zodia Scorpion

Scorpionii descoperă și învață ceva nou în această perioadă, fiindcă interacționează cu mai mulți oameni și se află în diferite situații. Astrologii menționează că grație farmecului personal acest nativ obține mai multe oferte pe plan profesional și financiar. Iar la finalul lunii august, scorpionii își adună mai multe resurse ca să ducă până la capăt un proiect sau eveniment important.

Este o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea aptitudinii fizice și a aspectului fizic. Au parte de o sănătate puternică, dar trebuie să se ferească de unele vicii ca să nu readucă niște boli în viața lor.

Zodia Săgetător

Săgetătorii simt că sunt puternici și nu se lasă înjosiți de cei din jur în luna august. Găsesc argumente și răspund chiar urât la persoanele care întrec orice limită. La mijlocul lunii pot cunoaște o persoană interesantă care îi pot schimba viața și îi aduce motivația. Conjuncția planetelor arată că fac o sumă frumoasă de bani mai aproape de finalul lunii august și nu se grăbește să cheltuie ce au obținut.

În luna august, zodia săgetător poate începe să se preocupe de niște afecțiuni vechi netratate și să-și reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Zodia Capricorn

Capricornii au noroc la dragoste în luna august și au posibilitatea să impresioneze și să uimească o persoană pe care o simpatizează de ceva timp. Acest nativ este plin de carismă și cel mai important are suficient curaj în el. În a doua jumătate a lunii, sunt foarte bine aspectați în tot ce ține de sfera comunicării. Stelele arată că reușesc să facă mai multe legătură sau colaborări cu oameni influenți.

Zodia capricorn nu va trece prin momente dificile la capitolul sănătate. Dar se va preocupa de stilul de viață și va revizui alimentația lor.

Zodia Vărsător

Vărsătorii își pot permite multe lucruri în această lună, deoarece simt că pot și că merită. În prima jumătate a lunii august, acest nativ face un pas major în legătură cu viața lor personală și nu mai au de gând să facă compromisuri. Astrologii mai spun că pe plan profesional lucrurile merg foarte bine, întrucât se regăsesc și înțeleg ce le place cu adevărat.

Astrele arată că zodia vărsător poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Zodia Pești

În această lună, zodia pești este mai ambițioasă și mai îndrăzneață, deoarece simte că poate mai mult. Este o perioadă destul de aglomerată, dar acest nativ reușește și să se odihnească și să lucreze. Încearcă să fie cât mai rapid și să intervină în momentele potrivite. De asemenea, pe plan sentimental totul se îndreaptă într-o direcție bună și peștii se simt tot mai siguri în persoană de alături.

În această lună, zodia pești nu are probleme mari de sănătate, dar se poate simți extrem de obosită. În unele zile pot să adoarmă în diferite locuri, întrucât se simt extenuați.