Horoscop Cristina Demetrescu: Schimbări importante pentru toți nativii în a doua jumătate a lunii octombrie

1217

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii octombrie

Veștile bune sunt legate de faptul că aceste două săptămâni sunt marcate de aspecte pozitive. „Se numesc trigoane, între planete benefice, Venus, pe de-o parte, în Fecioară și Jupiter și Uranus în zodia Taurului.

Sunt mulți oameni care vor succes peste noapte, bani peste noapte și lucrurile să meargă de la sine. Venus din Fecioară le explică și le transmite că fără muncă, fără efort, fără sacrificiu și fără puțină smerenie și implicare în toate aceste procese, este aproape imposibil doar să visăm și să așteptăm. Cu toate astea, se creează oportunități.

BERBEC

Berbecul se simte mai obosit, mai blocat. Atenție, blocajul acesta nu vine de la faptul că nu a dormit sau că a muncit prea mult, ci de la faptul că nu se mai conectează la energie. Pentru el, aici este vorba de niște schimbări foarte serios de asumat. Astrele vin cu aceste aspecte bune și cu oportunități. Singura problemă e că trebuie să aibă viziune, dar și curaj.

TAUR

La Taur s-ar putea să apară niște tensiuni conjugale, dar în sensul bun. Apa balaurii și dacă, în viitor, îi decapităm, totul va fi bine. E ceva puțin mai complicat, dar, într-un final, este bine.

GEMENI

Gemenii trebuie să se preocupe în continuare de problemele de sănătate, fie ale lor, fie ale celor dragi. Pot fi modificări la locul de muncă al Gemenilor. În primă fază ei sunt reflactari, nu au chef de schimbare. Schimbarea este acceptată mai greu de această zodie versatilă, care spune că schimbările nu au niciun sens, dar chiar au în această perioadă.

RAC

Racii care sunt idealiști și mai visători, care vor ca toate lucrurile să fie ca în visele lor trebuie să se apropie mai atent de copiii lor și să deschidă niște capitole, cum ar fi depresia infantilă, anxietatea, să se ocupe de lucrurile astea, chiar dacă nu vor să accepte că există și situații de genul acesta sau că al lor copil este trist. Sunt câteva conflicte în plan amoros pentru Raci, dar s-ar putea să se întâmple lucruri care să îi ajute să se elibereze de anumite obsesii. Racii sunt foarte marcați în această perioadă de tendințe sexuale care s-ar putea să îi poarte către niște legături mai complicate.

LEU

Leii sunt răscoliți în această perioadă, simt un pic de disconfort în casă. Pot avea unele situații în familie care nu sunt foarte plăcute. Pot avea această senzație și dacă trebuie să se mute pentru că răscolesc mobila. Vor scoate sau cine știe…poate că au pierdut ceva. Această zodie a Scopionului ascunde lucrurile, dar te ajută să le și găsești atunci când faci investigațiile de rigoare.

FECIOARĂ

Fecioara este zodia care se tot implică în niște discuții complicate, care nu sunt tocmai în regulă. Ar face bine în această perioadă să caute cauzele în interior, adică să rupă creanga aceea care intră în nod și nu o lasă să vadă tabloul de ansamblu.

BALANȚĂ

Cei din Balanță pot avea senzația că pierd ceva, dar, de fapt, câștigă. Când o Balanță are inteligența necesară de a se debarasa de lucrurile care îi fac rău, chiar și o mică pierdere este un câștig.

SCORPION

Scorpionii sunt oamenii cheie în această perioadă. Vor fi chemați în tot felul de situații din acestea critice, ca să găsească acul în carul cu fân. Au atenție chirurgicală. Pot fi oameni incomozi, dar pe de altă parte pot fi extrem de utili.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o perioadă cam aglomerată. E posibil să nu fie foarte bine organizați. Pot să încerce să se mai recompenseze cu câte ceva ca să nu ajungă la burnout. Mare atenție,până intră Soarele în Săgetător mai e o lună!

CAPRICORN

Capricornii au reuniuni în care se discută lucruri profunde, cu care nu sunt întotdeauna de acord, dar se întâmplă ceva care le stârnește curiozitatea și s-ar putea să schimbe direcția. Știi cum e, depinde de persoana pe care o întâlnești. Mulți îți spun „Uite, fă așa!”, dar, la un moment, faci chimie cu cineva și îți schimbă viața.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii își pot da și demisia în această perioadă, pot face reconversie profesională, pot fi somați dinspre partea cu autoritate, dar și pentru ei schimbările sunt de bun augur, pentru că le-au amânat prea mult. De regulă, la Scorpion sunt traumatice doar acele lucruri pe care nu le-au schimbat la timp.

PEȘTI

Peștii sunt deschiși pentru orizonturi noi, spune Cristina Demetrescu. Îi atrag călătoriile lungi, poate fi vorba și despre studii, pe care s-ar putea să le termine cine știe când, dar care merită. E bine să iasă din zona de confort și să plece la drumul ăsta care trebuie să îi scoată cumva din blocaj.