Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 4-10 septembrie 2023. Mercur retrograd încă ne afectează

2317

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 septembrie 2023. Mercur retrograd face conjuncție cu Soarele în această perioadă de șapte zile.

E o perioadă care ne ajută și financiar. Putem găsi lucruri mai ieftine, deci să nu ne grăbim să renunțăm la ceva. Sunt multe aspecte care se vor corecta. E bună colaborare și în sânul familiei.

De asemenea, se fac acte bune în această perioadă. Multe avize se pot rezolva și nu cu persoane cu funcții înalte, ci cu funcționari mărunți.

BERBEC

Pentru Berbeci, sunt foarte isteți mai ales în treburile concrete de rezolvat. Unele cer și manualitate. Ei pun mâna și le rezolvă. Se pot consulta și cu meșteri mai pricepuți. Dacă au nevoie de o rezolvare a unor acte, dacă l-au pierdut, îl pot găsi sau înlocui.

TAUR

Pentru Tauri, creativitate, inspirație, geniu practic. Sunt foarte imaginativi. Se bazează, e adevărat, pe experiența lor. Au tot felul de idei ingenioase și pot crea un produs nou. Pot veni cu originalitate, cu soluții inedite. Au discuții bune cu copiii, sunt ingenioși în pedagogie.

GEMENI

Gemenii au o perioadă care le aduce claritate și limpezime sufletească. Înțeleg ce au nevoie, după ce tânjesc. Cumva, au băgat sub covor niște lucruri, dar au nevoie de apropiați, de siguranță, de cămin, de sănătate, de grija celorlalți. Indiferenți de nevoile pe care nu le-au recunoscut, acum le recunosc și fac corecții, iau măsuri.

RAC

Racii au o conjuncție Soare-Mercur foarte bine văzută în relațiile colective. Sunt interesați de locul lor în grup, în colectivitate. Au nevoie de mediu, de colectivitate susținătoare. Se gândesc serios cu cine rezolvă probleme, cine îi înțelege, care sunt oamenii cu care merg pe același drum?

LEU

Leii au un aspect favorabil financiar, cu multă istețime practică. Discuțiile cu superiorii pot fi fructuoase. Cei care nu au șefi pot găsi soluții la proiectele costisitoare pe care le au. Sunt practici, își știu calea. Vor succes și au șansa să atingă succesul.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, știu bine cine sunt și cum stau. Pot privi niște adevăruri mari în față. Pot lua decizii în legătură cu atitudinea față de viață, comportamentul, îngrijirea lor, munca. Dacă până acum s-au lăsat pe tânjală apare o claritate și o motivare. Sunt suficiente niște mici inspirații pentru a se mobiliza, indiferent ce se hotărăsc să facă.

BALANŢA

Balanțele, atenție sporită la tot ce face partenerul de viață
Pentru Balanțe, perioada le ajută să facă cercetări și investigații. Pun cap la cap niște lucruri. Unele au legătură cu partenerul de viață și se prind de temerile, fricile sau aspirațiile pe care acesta încă nu le-a comunicat. Înțeleg la vreme unele lucruri ca să nu existe o catastrofă conjugală. Apoi, e vorba de un câștig care nu vine prin efort. Poate fi o moștenire sau o realizare materială datorită altora.

SCORPION

Scorpionii au planuri mari și frumoase alături de persoane care, pur și simplu, le dau la mână tot ce au nevoie ca să reușească. Prin persoanele norocoase, deschise, care au conexiuni și pricepere, realizează că planurile și proiectele lor pot avansa.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o perioadă cu discuții profesionale și noi idei. Au soluții pentru cei care se află într-un impas. Le prinde bine să simtă că sunt oamenii salvării, oamenii care aduc lumină, bucurie, deschidere. Discută foarte pertinent cu oamenii, atât cu subalternii cât și cu superiorii. Dezleagă multe enigme.

CAPRICORN

Pentru Capricorni, istețimea și priceperea de a înțelege lucruri e dată de ascultare, fără să se grăbească să tragă concluzii. Pot avea, la final, observații și pilde foarte bune. Pot exista drumuri pe care le pot face, care se dovedesc practice și optimiste.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o perioadă în care sunt comozi, știu bine ce vor, știu și ce nu vor să facă. Lămuresc persoanele cu care colaborează să fie menajați, să li se ofere soluții simple. Au mare grijă să nu își epuizeze bateriile, așa este și perioada.

PEŞTI

Peștii au perioadă bună pentru negocieri și planificări. Discuțiile sunt sincere și practice și de aceea nu pierd timpul. Sunt zile bune pentru a avea întâlniri cu mai mare impact, pe termen lung. Pot primi sfaturi bune juridice și financiare. Pot obține avizele de care au nevoie