Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 11-19 septembrie 2023. Fenomenul care îi tulbură pe Raci

5498

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 11-19 septembrie 2023. Un fenomen astrologic își va pune amprenta asupra zodiilor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: între 11 și 19 septembrie 2023, planeta Mercur este în opoziție cu Saturn. Acest fenomen va afecta mai multe semne zodiacale timp de 9 zile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Perioada 11-19 septembrie 2023, marcată de opoziția Mercur-Saturn

BERBEC

În cazul Berbecilor, poate fi vorba despre o relație toxică, un comportament pe care l-au tolerat. Chiar ei pot sesiza că au un tic și nu e tocmai ok pentru că unora nu le pică bine. În relațiile de colaborare se corectează disfuncționalitățile. Își dau seama, cumva, de mecanism: felul în care cer, în care mulțumesc sau nu mulțumesc.

TAUR

Pentru Tauri, e vorba mai mult de iubire și de mici toxicități care au loc în zona iubirii. E ceva toxic. Poate fi chiar mediul în care petrec mult timp, anumite anturaje în care nu se mai simt bine, întâlniri care nu ar mai trebui să aibă loc.

GEMENI

Pentru Gemeni, opoziția aduce răspunsuri privind locul de muncă. Își dau seama dacă pot să își asume niște răspunderi pe termen lung sau nu. Își dau seama care e locul lor, relevanța lor în cămin sau la locul de muncă. Vor să se implice sau să se pitească.

RAC

Racii demontează un mecanism legat de comunicare. E ceva ce spun sau fac și nu dă rezultate bune. Opoziția Mercur-Saturn le aduce mentorul, pedagogul. Alți Raci își dau seama că ei pot avea acest rol. Acest fenomen vorbește de maniera cea mai înțeleaptă de a comunica lucruri cu rost.

LEU

Pentru Lei, este o opoziție care îi ajută să înțeleagă că anumite activități pot fi transformate în ceva mare sau pot câștiga de pe urma lor. Este ca și când fac o treabă bună, dar nu își dau seama că o chestie mică are o relevanță mai mare din tot procesul muncii.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt ajutate să realizeze că au cunoștințele și vârsta potrivită pentru a face ceva măreț. Până pe 15 septembrie, multe Fecioare vor trece prin niște situații în care au mai fost, dar de data asta se vor prezenta diferit. Acum au mai mult aplomb.

BALANŢA

Pentru Balanțe, Mercur-Saturn vorbește de faptul că înțeleg niște mecanisme la muncă sau în legătură cu sănătatea. Își dau seama că au crezut niște lucruri și au făcut acțiuni care n-au fost cele mai bune, ori crezurile lor n-au fost cele mai ok. Își dau seama că puteau fi un pic mai isteți în niște circumstanțe.

SCORPION

Scorpionii au opoziția aducătoare de înțelegeri. Înțeleg cum se fac plăcuți, pot renunța chiar la vicii, căci uneori le iau fața defectele sau ticurile. Își dau seama că pot corecta atitudini și comportamente astfel încât să fie mai populari.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, apar analize legate de felul în care își fac datoria. Sunt foarte exigenți, dar nu orice exigență înseamnă și eficiență. Înțeleg că unele pretenții, în detaliu, în minuscul, îi fac să piardă timp, credibilitate și respect. Își ajustează din criterii și rămân cu cele relevante.

CAPRICORN

Capricornii știu multe lucruri, au acumulat experiență, iar Mercur le spune să învețe să o transmită, să învețe cum să spună lucrurile. Contează foarte mult forma în care vorbesc. Oamenii se pot închide în fața lor din cauza formei în care se exprimă, deși conținutul lor este unul valoros.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt foarte isteți și dibaci financiar. Acest fenomen astrologic le garantează că sunt stăpâni pe ei și pe puterea lor. Mercur le spune să regleze mai bine unele lucruri, să se priceapă și mai bine, să facă artă din munca lor.

PEȘTI

Pe Pești, relația Mercur-Saturn îi ajută să fie stăpâni pe ei în fața altora, să-și păstreze linia dreaptă, convingerile, credințele și analizează cât sunt de dispuși să-și clatine opinia numai pentru că alții spun altceva ori le critică opiniile