Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din octombrie 2023. Ce îi așteaptă pe nativi

1206

Horoscop Camelia Pătrășcanu: a doua jumătate din luna octombrie 2023 va fi una deosebită pentru multe zodii, dar și cu niște lecții de viață pentru altele.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua parte din luna octombrie 2023

Se activează dorința de a acumula sau de a nu pierde. Trebuie să cântărim ce merită să păstrăm. Renunțăm la lucrurile greu de purtat peste iarnă, și sentimente, dar și obiecte. Aceasta e cheia acestei perioade, să identificăm zonele pentru care ne zbatem inutil și la care putem renunța.

BERBEC

Berbecii au o perioadă care aduce calcule. E foarte relaționistă perioada, mai ales între 16 și 22 octombrie. Se aduc discuții, se fac aranjamente. Se analizează termenii pentru a găsi punctul de mijloc. După 22 se vorbește de costurile unui parteneriat.

TAUR

Taurii, mai ales în prima parte a intervalului, au de clarificat anumite strategii de lucru: cu cine lucrează, cum lucrează. Poate fi vorba și de rezolvarea unor probleme administrative ce implică întâlniri și negocieri, nu neapărat acte.

GEMENI

Gemenii au prima parte a intervalului mai senină, cu idei, discuții, promisiuni. Se mobilizează foarte bine pentru țeluri înalte și pretențioase. După 22 începe perioada de muncă și de efort. Au nevoie să se bizuie pe niște colaboratori și cer garanții. Nu se mulțumesc doar cu o promisiune, ci testează și verifică totul.

RAC

Racii, între 16 și 22 octombrie, pun accentul pe cămin și casă. Au grijă pentru bătrâni sau persoanele dragi din familie. Sunt și aspecte bune materiale, patrimoniale ce țin de rezolvarea unor acte. După 22, sunt un pic mai destinși, mai creativi, cu chef de vorbă și iubire.

LEU

Leii se informează și întorc o problemă pe toate părțile. Au nevoie să afle cum să facă mai ușor anumite lucruri și se și consultă cu persoanele pe care le creditează. Au de lămurit și de clarificat vizite, drumuri, telefoane și acte.

FECIOARĂ

Fecioarele au niște preocupări financiare, mai ales privind banii făcuți din muncă. E bine să fie exigente și să aibă precizie. Venus le spune că pot fi mulțumite, totuși, de lucrul lor. După 22, au loc întâlniri, discuții, prezentări. Trebuie să transmită și altora cunoștințele lor sau lucrurile bune pe care le-au făcut.

BALANŢA

Balanțele sunt mai orientate către bani, către spor financiar. Se mobilizează pentru asta, dar mobilizarea vine din experiențele trecute. Nu se mai fac că nu văd anumite lucruri, nu mai amână, nu mai acceptă întârzieri.

SCORPION

Scorpionii sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Planetele lor le oferă informații subtile despre contexte. Mobilizarea se simte mai bine după 22 octombrie, căci au verb, nerv, energie. Au idei bine structurate și știu exact ce au de făcut.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt foarte sociabili. Au întâlniri și prezență de spirit. Dau replica, fac drumuri. Sunt plăcute experiențele pe care le au în grupuri, alături de oameni. Ușor, ușor, energia scade și au nevoie să se ocupe mai mult de sănătatea lor, mai ales după 22 octombrie.

CAPRICORN

Capricornii au o perioadă care aduce discuții foarte bune, rezultate profesionale. E vorba de un succes prin hârtii, prin acte. Își susțin poziția cu documente, chiar și în fața șefilor. Au câștig de cauză. Petrec mai mult cu prietenii, făcându-și planuri.

VĂRSĂTOR

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii duc o muncă de informare, de documentare și cercetare. Au întrebări și caută răspunsuri. Merg la surse credibile și sunt foarte insistenți. Au discernământ, compară datele. Concluziile pe care le trag devin niște norme pentru ei după 22 octombrie 2023.

PEŞTI

Peștii au nevoie de un pic de alinare și consolare, între 16 și 22 octombrie, dar au nevoie să reflecteze și asupra dependențelor lor de alții. Preocuparea pentru sănătate vine după o discuție cu o persoană. După 22, vor să recupereze ceva ce au pierdut: vigoare, energie, sănătate, un obiect sau un act.