Horoscop 9 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea primi o veste despre un job nou

1028

Horoscop 9 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu stare bună. O să dăm frâu liber imaginaţiei şi o să ne bucurăm de o plimbare la malul mării, la munte, poate petrecem o zi întreagă la piscină ca să ne relaxăm.

Vibraţia zilei este 9 şi o să putem transpune visul în realitate.

Horoscop 9 iulie 2023 – RAC

E animaţie la voi, daţi vreo petrecere de zi aniversară, sau e altceva care adună lume în jurul vostru şi o să vă încărcaţi bateriile, să vă meargă bine, sufleteşte.

E un motiv de fascinaţie, poate v-aţi îndrăgostit, sau vizitaţi nişte locuri care vă taie, pur şi simplu respiraţia.

Horoscop 9 iulie 2023 – LEU

Poate ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care ştiu cât efort aţi depus şi vă oferă o recompensă.

Poate vă duceţi într-o excursie de o zi, un dus-întors ca să faceţi o plimbare, să luaţi aer, să schimbaţi peisajul.

Horoscop 9 iulie 2023 – FECIOARĂ

În orice moment o puteţi porni la drum ca să luaţi o porţie de vacanţă că simţiţi nevoia să vedeţi lucruri noi, să vizitaţi, poate, nişte obiective turistice.

O să vă daţi întâlnire cu prietenii la vreo nuntă, sau la un botez şi o să vă distraţi, reactualizaţi toate relaţiile.

Horoscop 9 iulie 2023 – BALANŢA

Apare cineva care o să vă placă, aşa, că fel de a fi şi o să vă bucuraţi de o după-amiază specială şi-o să vreţi să vă mai vedeţi de-aici încolo.

Se poate să aflaţi o veste bună despre un job pe care s-ar putea să-l începeţi în curând.

Horoscop 9 iulie 2023 – SCORPION

Se poate să-ntâlniţi într-un grup, undeva, o persoană care să corespundă standardelor voastre şi să încercaţi o acomodare, să vedeţi dacă vă armonizaţi.

Poate v-aşteaptă cineva prin ţară pe undeva şi daţi o fugă pân-acolo c-o fi ziua cuiva de naştere, sau de cununie.

Horoscop 9 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate aveţi o petrecere în familie şi o să vă pregătiţi cu de toate, iar dacă nu doriţi deranj acasă, vă duceţi la restaurant ca să fiţi serviţi şi să nu mai trebăluiţi voi până târziu.

O să vă daţi întâlnire cu cineva care se poate să fi bătut cale lungă până la voi şi o să fie un schimb emoţional.

Horoscop 9 iulie 2023 – CAPRICORN

E un anturaj care vrea să fiţi împreună, să vă plimbaţi, să vă duceţi pe la petreceri, sau să treceri în revistă târguri, expoziţii, să daţi refresh şatârii de spirit.

Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment festiv şi să vă intersectaţi acolo cu vechi prieteni şi o să vă faceţi şi alţii noi.

Horoscop 9 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

O să strângeţi rândurile ca să puneţi mâna de la mâna să le fiţi de ajutor unor persoane care au nevoie de suport financiar, emoţional, şi o să vă declaraţi mulţumiţi.

Se poate să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva care să vă atragă prin felul de a fi ca să puteţi spera la o relaţie de cuplu.

Horoscop 9 iulie 2023 – PEŞTI

Se poate să aflaţi o veste despre banii care or să vă intre şi să vă completaţi bugetul, că pot fi mai mulţi decât v-aţi fi aşteptat, poate din surse diferite, din colaborări.

Familia v-aşteaptă fie cu masă, fie ca să plecaţi împreună la un picnic, la o plimbare pe litoral, ori la munte.

Horoscop 9 iulie 2023 – BERBEC

Vizita cuiva o să vă dezmorţească poate aveţi o preocupare comună, şi veţi petrece mare parte din zi într-o ambianţă cât se poate de plăcută.

Poate o s-aveţi nevoie de părerea prietenilor, într-o privinţă anume şi o să fie legată de o proaspătă cucerire şi o să vi se dea o validare.

Horoscop 9 iulie 2023 – TAUR

Se poate să luaţi parte la un meci, or o fi un concert, sau poate o gală, o expoziţie, o prezentare a unor produse şi să primiţi elogii.

Poate supuneţi la vot mutatul în altă casă, fie cu chirie, fie într-o locuinţă nou-nouţă, depinde acum de ce zic şi ai voştri.

Horoscop 9 iulie 2023 – GEMENI

O ieşire la plimbare, un tur de orizont v-ar detensiona şi o să vă recăpătaţi bună dispoziţie că v-o fi ajuns atâta muncă, e momentul să vă mai şi relaxaţi.

O reuşită – poate pentru c-aţi strâns în jurul vostru nişte oameni care să vă ţină companie la preocupările de timp liber, să plecaţi în excursii împreună.