Horoscop 9 august 2023, cu Neti Sandu. Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă acceptați

4063

Horoscop 9 august 2023, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTv.

Vrem să împăcăm pe toată lumea și la serviciu, și acasă. Bunăvoință avem și o să și reușim, chiar.

Vibrația zilei este 9 și o să știm dintr-o privire ce așteptări ale celălalt de la noi.

Horoscop 9 august 2023 – Leu

Întrevedere cu cineva care are nevoie de o mână de lucru de la voi, de un sfat, de niște relații care să dezvolte afacerile în care e implicate, persoană

Horoscop 9 august 2023 – Fecioară

Apar niște oameni care vor să lucrați împreună, dar sunteți prea exigenți și o să faceți o verificare prealabilă înainte de orice angajament.

Horoscop 9 august 2023 – Balanță

E cineva care vrea de mult să fiți împreună, dar nu s-a putut la momentul respectiv. Acum însă, pare să se deschidă o perspectivă de acest gen. Ia vedeți.

Horoscop 9 august 2023 -Scorpion

O să comunicați mult mai bine cu șefii și, dacă o să respectați regulile, s-ar putea să fiți în cărți pentru o avansare, cultivați relația, păstrați-o la cald.

Horoscop 9 august 2023 – Săgetător

Se poate să fie mult de lucru la serviciu, epuizant și ca atare, e bine să aveți grijă de sănătate, să nu depășiți acel prag de oboseală și să nu vă îmbolnăviți.

Horoscop 9 august 2023 – Capricorn

Se vine cu propuneri de afaceri la voi și ceva tot o să fie pe placul vostru. Trebuie văzut cum stați cu timpul ca să nu vă fie afectat job-ul permanent.

Horoscop 9 august 2023 – Vărsător

Se poate să vă ocupați de casă, poate faceți niște modificări, vă luați mobilă, decorațiuni, vă ocupați și de terasă, de grădină sau poate vă mutați.

Horoscop 9 august 2023 – Pești

O să fie o activitate de grup care vă poate aduce beneficii și vă pregătiți de o plecare în vacanță. Poate tot așa, cu grupul de prieteni. O să fie un mediu antrenat.

Horoscop 9 august 2023 – Berbec

Se poate să negociați un contract și o să vă apărați punctul de vedere, condițiile pe care le pretindeți și o să bateți palma în cele din urmă

Horoscop 9 august 2023 – Taur

E momentul vostru de afirmare, ofertele de afaceri tot curg și o să alegeți pe cea mai valoroasă și care o să vă aducă bani mai mulți decât de obicei.

Horoscop 9 august 2023 – Gemeni

Ați putea lucra în paralel, și să vă drămuiți timpul ca să faceți față solicitărilor, că o să mai luați și o porție de respiro, să vă duceți în vacanță.

Horoscop 9 august 2023 – Rac

Vi se fac niște oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vă încărcați cu încă vreo colaborare sau lăsați pentru toamnă orice activitate suplimentară. Vreți concediu.