Horoscop 8 iulie 2023, cu Neti Sandu. Nativii care încep o viață nouă

4050

Horoscop 8 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi a visării. Sunt acele vise cu ochii deschişi, pe care ni le ducem, singuri, la împlinire şi nu lăsăm îndoiala să se strecoare pe niciunde.

Vibraţia zilei este 8 şi o s-avem grijă să ţinem banii pe card, să nu-i risipim la întâmplare.

Horoscop 8 iulie 2023 – RAC

E cineva din familia lărgită care vă cheamă şi o să vă deplasaţi chiar şi pe undeva prin ţară numai s-ajungeţi ca să schimbaţi o vorbă, un sentiment.

O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să treceţi peste certuri, neînţelegeri, să vă bucuraţi de o bună înţelegere şi iubire.

Horoscop 8 iulie 2023 – LEU

Se pare că n-o să vă uitaţi la bani când vine vorba de ieşit cu ai voştri în oraş, să vă duceţi poate, la munte, la mare ca să vă-ntoarceţi cu alt vibe.

Poate vă duceţi la un eveniment festiv, la o nuntă, la un botez, sau o fi competiţie şi o să fie cu consum de adrenalină.

Horoscop 8 iulie 2023 – FECIOARĂ

Poate vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni să plecaţi într-o excursie de o zi, ca să consolidaţi relaţiile, poate vă duceţi la o nuntă şi o să trageţi un chef pe cinste.

Sunt evenimente la care o să vă duceţi că or fi rude, prieteni apropiaţi care se căsătoresc şi e de neconceput să lipsiţi.

Horoscop 8 iulie 2023 – BALANŢA

O să cheltuiţi cu uşurinţă nişte bani ca să vă vedeţi cu nişte oameni dragi, să îndreptaţi nişte situaţii, să puteţi merge mai departe cu relaţia indiferent de ce tip e.

Apar noutăţi, e cineva care se insinuează, frumos, în viaţa voastră şi poate o să rimaţi, din punct de vedere sentimental.

Horoscop 8 iulie 2023 – SCORPION

Se poate s-ajungeţi, în sfârşit, în vizită la cineva cu care chiar rezonaţi pe mai multe planuri şi o să fie revigorant, după o absenţa îndelungată.

Se poate să începeţi o viaţă nouă, să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie.

Horoscop 8 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să vă scoată la plimbare să se vadă în ce măsură vă puteţi înţelege pentru o relaţie serioasă, ca să vă întemeiaţi o familie, că simţiţi c-a sosit momentul.

Poate-i scoateţi la masă în oraş pe nişte prieteni.

Horoscop 8 iulie 2023 – CAPRICORN

Poate se anunţase cineva mai de mult în vizită şi o să vă faceţi program de întâlnit şi cu ceilalţi prieteni ca să vă puneţi la curent cu ce s-a mai petrecut cu voi de când nu v-aţi văzut.

Se poate să vă daţi întâlnire cu un partener de afaceri ca să discutaţi pe-ndelete despre o propunere de afaceri.

Horoscop 8 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile de familie ca să vă acordaţi şi vouă un timp de respiro, să ieşiţi pe la mondenităţi ca să vă bucuraţi de revederea unor buni prieteni.

Intraţi la cheltuială, dar aveaţi bani puşi deoparte ca să ieşiţi la cafea, la plimbare cu prietenii că aţi fost defazaţi şi nu v-aţi mai întâlnit.

Horoscop 8 iulie 2023 – PEŞTI

O revenire la sentimente mai bune în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să vă daţi întâlnire ca să vă spuneţi părerea în privinţa contribuţiei fiecăruia la relaţie, să meargă şi mai bine.

La un party, undeva, o să revedeţi o persoană care vă poate deveni partener de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni.

Horoscop 8 iulie 2023 – BERBEC

Vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet în deplasare, undeva, poate vă duceţi la malul mării, sau la munte, într-un parc de agrement, sau vreo rezervaţie naturală, la piscină, undeva.

O să vă faceţi cadou o plimbare prin ţară, poate rămâneţi şi peste noapte şi o să vă refaceţi starea de spirit , vă încărcaţi bateriile.

Horoscop 8 iulie 2023 – TAUR

Sunt ceva mondenităţi prin târg şi dacă n-aţi chemat nişte prieteni pe la voi le puteţi trece în revistă ca să luaţi pulsul societăţii.

O să daţi zor să puneţi lucrurile la punct acasă c-aveţi întâlnire cu grupul şi vreţi să alocaţi mai mult timp întâlnirii.

Horoscop 8 iulie 2023 – GEMENI

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment şi să fie o parte, serioasă, de contribuţie, şi să v-alegeţi şi cu o recompensă, plus prestigiu.

E o sărbătoare în familie, o fi vreo aniversare şi o să fie distracţie, aşa cum vă place vouă, c-o să v-alegeţi invitaţi de calibrul vostru