Horoscop 6 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care descoperă un filon financiar

1685

O zi condimentată. O să ne pliem pe cerinţele momentului că apar situaţii neprevăzute, dar ne putem descurca, frumos!

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne păstrăm calmul indiferent ce se întâmplă că suntem stăpâni pe noi.

Horoscop 6 iulie 2023 – RAC

Sunteţi în formă, vă pregătiţi de o ieşire la rampă cu ceva care să vă pună în valoare şi o să aveţi un câştig cert, că aţi intuit bine ce se cere.

Se poate să primiţi un ajutor nesperat de la nişte oameni care vă pot netezi drumul spre succes.

Horoscop 6 iulie 2023 – LEU

Pe voi vă căută toată lumea şi ca să vă dea de lucru, şi ca să ieşiţi împreună pe la evenimente, că părerile voastre contează şi sunteţi o porta voce.

Poate abia acum vine răspunsul autorităţilor, vi se dă acceptul pentru o investiţie, sau pentru o funcţie, o titulatură

Horoscop 6 iulie 2023 – FECIOARĂ

Se insistă să plecaţi într-o excursie, să lăsaţi treaba şi să vă mai şi plimbaţi ca să luaţi energie de pe-acolo pe unde veţi ajunge.

Se anunţă o definitivare, luaţi un examen, se încheie o etapă şi vă focusaţi pe următoarea treaptă ierarhică.

Horoscop 6 iulie 2023 – BALANŢA

Se rezolvă o chestiune de ordin financiar şi o să vă alegeţi o destinaţie de vacanţă, dacă n-aţi făcut-o până acum că aţi depăşit bariera legată de bani.

Poate puneţi la cale un eveniment de familie, o aniversare, o nuntă ori un botez, dacă nu cumva e un succes care trebuie sărbătorit.

Horoscop 6 iulie 2023 – SCORPION

Poate abia acum bateţi palma pentru un proiect pe care l-oți fi antamat mai demult şi o să ţineţi pasul cu toate cerinţele care decurg de-aici.

Cineva care nu concepe viaţa fără voi vă căuta ca să vă convingă de sinceritatea sentimentelor şi rămâne de văzut dac-o să vă convingă.

Horoscop 6 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Există un filon financiar din care or să vă revină nişte sume – poate aţi câştigat un proces şi vă revin bani, bunuri, ori şefii vă plătesc orele suplimentare.

Poate vi se încredinţează noi responsabilităţi la serviciu şi o să vă descărcaţi fără probleme, indiferent cât de greu o să fie.

Horoscop 6 iulie 2023 – CAPRICORN

Par să se adune nişte bani în cont şi o s-aveţi pentru rate, facturi şi alte plăti obligatorii, că eraţi în aşteptarea unor bani pe care trebuia demult să-i primiţi.

Se poate să vă invite cineva într-o plimbare la sfârşit de săptămână şi să lăsaţi deoparte toate obligaţiile şi o să vă duceţi.

Horoscop 6 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

E cineva hotărât care vrea să vă coopteze într-o afacere şi o să puneţi în balanţă avantajele să vedeţi cât cântăresc şi dacă merită vă dați acceptul.

Se anunţă un succes de grup şi poate fi şi în particular, c-aveţi preocupări comune, hobbyuri.

Horoscop 6 iulie 2023 – PEŞTI

Apar cheltuieli care ţin de casă, s-or fi deteriorat nişte obiecte, aparatura de uz casnic , vreo instalaţie şi o să luaţi lucruri noi şi costă.

O apariţie – surpriză şi viaţa voastră sentimentală poate lua o întorsătură fericită – dacă tot eraţi în căutarea perechii de suflet.

Horoscop 6 iulie 2023 – BERBEC

Noutăţi, la tot pasul. Sunt oameni care au nevoie de prezenţa voastră şi or să vină spre voi, vă sună, vă scot la plimbare, şi o să consolidaţi relaţiile.

Cineva care aşteaptă, poate, de anul trecut un răspuns de la voi mai încearcă să vă sigure c-aţi putea fi fericiţi împreună.

Horoscop 6 iulie 2023 – TAUR

Pot veni ceva bani pe altă filieră decât cea de la serviciu şi o s-aveţi şi de răsfăţuri, nu numai pentru rate şi facturi, ci şi pentru voi şi ai voştri.

E momentul, să ştiţi, să vă îngrijiţi şi de sănătate că v-aşteaptă proiecte măreţe.

Horoscop 6 iulie 2023 – GEMENI

Poate faceţi o rezervare pentru weekend să vă duceţi în vizită la cineva de prin ţară. c-o fi vreun eveniment festiv de la care n-aţi vrea să lipsiţi.

Se poate să fi apărut cineva în cercul vostru de prieteni şi să descoperiţi o compatibilitate la care să nu va fi aşteptat.