Horoscop 6 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia despre care o să se vorbească de bine și ar putea primi o promovare

2861

Horoscop 6 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi de relaxare. Avem energie, ne dorim şi oameni – de suflet – pe lângă noi şi o să ştim cum să ni-i apropiem.

Vibraţia zilei este 6 şi o să creăm armonie în jurul vostru, ca să fim fericiţi.

Horoscop 6 august 2023 – LEU

O să-i întoarceţi un gest frumos cuiva care v-a impresionat la un moment dat cu surpriză pe care v-a făcut-o şi poate ieşiţi împreună la plimbare, la masă, o cină romantică.

O veste bună de la cineva plecat şi care poate se-ntoarce după o lungă absență, că nu poate trăi fără voi.

Horoscop 6 august 2023 – FECIOARĂ

Poate daţi o fugă la malul mării sau la munte, la rudele de prin ţară, oricum aveţi şanse de călătorie şi dispuneţi şi de ceva resurse financiare.

Vă răscolesc nişte amintiri şi poate daţi un telefon ca să lămuriţi nişte aspecte din trecut care vă obsedează.

Horoscop 6 august 2023 – BALANŢA

Vă scoate cineva din starea de monotonie, poate vă face şi o declaraţie de dragoste, dacă sunteţi într-o relaţie mai de-nceput, şi viaţa voastră se poate schimba într-o clipă în bine.

E cineva, un prieten care dispăruse din cauza unor neînţelegeri şi se pare că timpul a topit orice resentiment.

Horoscop 6 august 2023 – SCORPION

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vi se potrivească şi să vă bucuraţi de o relaţie armonioasă, dacă n-aveţi pe nimeni şi vreţi să fiţi şi voi fericiţi.

O să primiţi o invitaţie la un concert, la o terasă poate, să petreceţi câteva ore în compania cuiva care ştie să asculte şi să ofere un sfat.

Horoscop 6 august 2023 – SĂGETĂTOR

O să puteţi da o fugă până la staţiunea preferată, faceţi o baie în mare, vă aşezaţi la umbra copacilor la munte, alegeţi voi cel mai potrivit loc de repaus.

Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la fiinţa iubită va sosi şi o să ştiţi dacă veţi merge împreună mai departe, sau nu.

Horoscop 6 august 2023 – CAPRICORN

Se poate să preferaţi să-i invitaţi pe prieteni pe la voi şi staţi la un suc, o îngheţată decât să ieşiţi pe-afară, că e disconfort termic.

Poate aveţi ceva de vorbit între patru ochi cu cineva de care sunteţi legaţi sufleteşte şi o să luaţi şi o decizie de comun acord, la final.

Horoscop 6 august 2023 – VĂRSĂTOR

Poate vă duceţi la piscină, la spa, ori la malul mării, la un all inclusive ca să vă destindeţi cu totul, să scăpaţi de toată oboseala acumulată.

Se vorbeşte despre voi – de bine – într-un cadru public, vă treziţi poate şi cu un premiu, sau veţi fi numiţi într-o postură de onoare.

Horoscop 6 august 2023 – PEŞTI

Se poate s-aveţi ceva de spus, de arătat lumii, de pe o scenă sau online, poate fi platforma voastră şi să vă găsiţi adepţi, că oamenilor le plac ideile voastre, le îmbrăţişează.

Poate vi se face cinste, vă scot prietenii la un picnic, la o îngheţată, ca să vă răcoriţi fără să scoateţi bani din buzunar

Horoscop 6 august 2023 – BERBEC

E un câştig sufletesc c-o să apară cineva care ştie cum să vă împlinească o dorinţă şi o să rezonaţi pe mai multe paliere încât să deveniţi statornici în relaţie.

Vă invită cineva la un eveniment festiv şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni care v-au lipsit şi nu v-a convenit.

Horoscop 6 august 2023 – TAUR

Sunteţi amatori de o mâncare delicioasă, de un deşert savuros şi poate le gătiţi pentru musafirii voştri dacă vă place să fiţi gazde – ia vedeţi pe cine chemaţi pe la voi.

E cineva dintr-o fost relaţie care are nişte nedumeriri şi vrea s-aveţi o discuţie – la cafea…cine ştie?

Horoscop 6 august 2023 – GEMENI

Poate nimeriţi în plimbările voastre pe la vreun târg, o expoziţie, prin magazine, nişte reduceri la lucrurile pentru casă, de care sunteţi interesaţi.

E animaţie la voi, semn că v-adunaţi într-un grup ca să practicaţi un sport ori e o sărbătoare şi toată lumea se
distrează.

Horoscop 6 august 2023 – RAC

Or să vă convingă prietenii să plecaţi cu ei într-o escapadă turistică să vă bucuraţi de peisaje şi de atmosfera de vacanţă c-aveţi nevoie, după o perioadă stresantă.

Reapare cineva care vrea să continuaţi o relaţie de prietenie, fie una de afaceri, un parteneriat care v-ar prii.