Horoscop 5 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani, iar pentru restul zodiilor va fi o zi cu surprize

2392

Horoscop 5 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.

O zi a surprizelor. O să ne bucurăm de orice lucru, oricât de mic pe care-l primim şi o să ne facem viaţa frumoasă c-o să avem o inimă iubitoare.

Vibraţia zilei este 5 şi să ne lăsăm purtaţi de imaginaţie, o să visăm frumos.

Horoscop 5 septembrie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la plimbare acolo acolo unde nu s-a putut acum vreo lună, sau poate de anul trecut vreţi şi o să fie un vis împlinit.

Vă interesaţi de şcoli, programe, cursuri, şi tot ceea ce e nevoie pentru începerea şcolii pentru voi, sau pentru copii, nepoţi.

Horoscop 5 septembrie 2023 – BALANŢA

E posibil să recuperaţi bani şi să acoperiţi nişte goluri, să rezolvaţi probleme mai vechi şi o să scăpaţi de nişte griji.

Prieteni mai vechi încep să vă caute în speranţa c-o să vă recuperaţi relaţia, c-au intervenit schimbări, o maturizare.

Horoscop 5 septembrie 2023 – SCORPION

Se insistă, din nou, să intraţi într-o combinaţie partenerială şi dacă v-aţi decis vă puneţi semnătură pe contract, dacă nu o să vă vedeţi de treaba voastră.

O invitaţie la o aniversare, sau e doar o ieşire cu prietenii să mai povestiţi de-ale voastre şi o să fie reconfortant.

Horoscop 5 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Apar de undeva nişte bani şi o să vă duceţi, în weekend poate într-o staţiune de agrement ca să mai faceţi o pauză, c-oti fi obosit de-atâta muncă.

O să urmeze o reparaţie morală , va fi un câştig de imagine şi o să vă puteţi impune pe o piaţă, într-un mediu anume.

Horoscop 5 septembrie 2023 – CAPRICORN

O să v-apucaţi de nişte cursuri, poate faceţi şcoala de şoferi, sau una de pilotaj, cine are apetenţa pentru aşa ceva, sau aveţi chef de lecturat, pur şi simplu.

Se pare c-o să vă puteţi recăpăta şi banii neprimiți şi pe cei împrumutaţi.

Horoscop 5 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Cineva care nu v-a putut uita se înființează la voi acasă, va cere iertare, va face promisiuni de tot felul şi pregătiţi-vă să-i daţi un răspuns.

Se reface grupul de prieteni şi o să mai faceţi o escapadă turistică probabil în weekend.

Horoscop 5 septembrie 2023 – PEŞTI

O apariţie surpriză! poate fi cineva care vine de departe şi o să vă bucuraţi de vizite, plimbări, dacă tot nu v-aţi mai văzut de multă vreme.

Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect, poate primiţi o sponsorizare şi o să meargă totul şnur.

Horoscop 5 septembrie 2023 – BERBEC

Vin bani dintr-o sursă colaterală şi poate veţi găsi şi în continuare ceva de lucru, ca să nu duceţi grija banilor că aveţi cheltuieli cu duiumul.

Se pare că n-aţi pus punct unei relaţii care a traversat mai multe etape agitate şi o s-aveţi nişte explicaţii cu partenerul de cuplu.

Horoscop 5 septembrie 2023 – TAUR

Sunt treburi solicitante pe acasă, poate zugrăviţi, sau chiar vă mutaţi, şi o să fie mult de lucru, iar dacă o să angajaţi o firmă tot o să fie deranj şi o să munciţi.

O să vi se facă o surpriză, poate primiţi un cadou, o fi o invitaţie la sfârşit de săptămâna într-o staţiune de agrement.

Horoscop 5 septembrie 2023 – GEMENI

O să fiţi cooptaţi într-un proiect care să vă ţină ocupaţi până peste cap, o vreme, pot fi două luni, sau mai mult.

O persoană îndrăzneaţă o să vă abordeze că-şi închipuie că puteţi forma un cuplu şi chiar aşa o fi, dar trebuie încercat.

Horoscop 5 septembrie 2023 – RAC

Poate apelaţi la rezervele financiare ca să reamenajaţi interiorul locuinţei, să vă ocupaţi şi de mobilierul de grădină, de terasă.

Poate vi se cere un sfat , în privinţa unor şcoli pe care să le urmaţi şi pe ce să puneţi accent, ca să mergeţi la sigur.

Horoscop 5 septembrie 2023 – LEU

Poate va şcoliţi într-un anumit domeniu, poate vă pregătiţi să plecaţi, fie în ţară, fie în afară ca să studiaţi şi puneţi la bătaie o sumă importantă de bani.

Se rezolvă problemele care ţin de sănătate şi o să vă puteţi bucura şi de muncă şi de plimbări şi o să fiţi fericiţi.