Horoscop 5 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Unii nativi au parte de surprize plăcute

1486

O zi cu de toate. O să ne bucurăm de surprizele pe care ni le vor face colegii dragi şi-o s-avem şi noi reacţii – pe măsură – că ne-o să ne meargă totul la suflet!

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem chef de plimbare, de distracţie şi de aventura – turistică

Horoscop 5 octombrie 2023 – BALANŢA

Vine o răsplată de la munca depusă cu ceva timp în urmă şi o să vă bucuraţi de aprecierea unor oameni a căror părere contează şi o să munciţi cu spor în continuare.

E agitaţie mare la voi, pare să fie de lucru non stop, mai apar şi impedimente, mici încurcături, dar le rezolvaţi pe toate.

Horoscop 5 octombrie 2023 – SCORPION

E cineva care încă mai spera să fiţi împreună şi dacă şi voi găsiţi de cuviinţă o să-i transmiteţi, dacă nu, o să vă vedeţi de viaţa voastră.

Se poate să vă confruntaţi cu o problemă de sănătate şi măcar preventiv, dacă nu e nimic să vă faceţi un consult medical.

Horoscop 5 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Vă puteţi asocia cu nişte oameni şi să acţionaţi în cadrul uni grup care simte şi gândeşte la fel ca voi şi o să aveţi parte de câştiguri consistente.

E cineva care-aşteaptă un semn de viaţă de la voi, să ştie că nu l-aţi uitat și că mai există cale de-ntoarcere – poate-i răspundeţi.

Horoscop 5 octombrie 2023 – CAPRICORN
Voi păreţi interesaţi de un job, dar aveţi prea mult de lucru şi nu vă prea încumetaţi – vedeţi, totuşi, ce cântăreşte mai mult jobul actual, sau oferta.

O să vă iasă-n cale cineva care se arăta interesat de persoana voastră şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să vedeţi ce simţiţi.

Horoscop 5 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi probleme de serviciu şi să mai aruncaţi o privire în jur, să mai vedeţi şi alte lucruri, altă lume.

O să vă asiguraţi un echilibru atât sufletesc, câţi şi financiar şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri.

Horoscop 5 octombrie 2023 – PEŞTI

O să vă descurcaţi cu banii, poate vi se aprobă un credit şi o să puteţi da avansul pentru o casă, ori să vă luaţi o maşină dacă n-o mai puteţi repara pe actuală.

La capitolul sănătate e ceva care “scârţâie” şi trebuie reparat cu nişte medicamente – întrebaţi medicul.

Horoscop 5 octombrie 2023 – BERBEC

Poate o să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să se poată ajunge şi la căsătorie dacă totul o să meargă bine.

V-aţi putea orienta spre alt serviciu, dacă se vor întruni condiţiile la care nu vreţi să renunţaţi, deşi, pe ici pe colo mai puteţi ceda.

Horoscop 5 octombrie 2023 – TAUR

Or să apară nişte oameni care vor s-aveţi activităţi comune şi o să vă bucuraţi de succes c-o să fie muncă, nu glumă şi vin şi recompensele.

O să vreţi să vă aşezaţi şi voi la casa voastră şi poate vă împrumutați la bancă să vă cumpăraţi o locuinţă.

Horoscop 5 octombrie 2023 – GEMENI

O veste bună de la cineva căruia-i e dor d voi şi poate faceţi cumva să vă-ntâlniţi – la voi, la el, ea, şi o să găsiţi cea mai bună variantă.

Se încearcă, de ceva vreme, cooptarea voastră într-un proiect care v-ar aduce notorietate, poate e ceva care se caută, prinde la public.

Horoscop 5 octombrie 2023 – RAC

Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa şi să vă gestionaţi banii să v-ajungă şi pentru o plecare la sfârşit de săptămâna într-o companie agreabilă.

Poate vă invita nişte rude sau prieteni la căsuţa lor dintr-o staţiune turistică şi o să vă faceţi timp în weekend.

Horoscop 5 octombrie 2023 – LEU

Lucrurile vă ies uşor la şcoală, poate vă ocupaţi şi de şcoală copiilor şi o să vă situaţi în topul unui clasament, poate fi momentul vostru de vizibilitate.

O reuşită – se-ntâmplă ceva care să vă pună în valoare, vi se recunosc nişte merite şi o să vă crească, o să vedeţi, cota valorica.

Horoscop 5 octombrie 2023 – FECIOARĂ

Vin ceva mai mulţi bani în perioada asta şi o să vă daţi interesul să acoperiţi toate acele cheltuieli legate de casă şi să vă puteţi plimba un pic.

Poate v-aţi decis să vă luaţi o casă, ori o maşină – depinde acum de buget şi de ce s-a hotărât în consiliul de familie.