Horoscop 4 iulie 2023, cu Neti Sandu. Se poate să vă cheme şefii la o discuţie

2436

Horoscop 4 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi cu veşti speciale. Se deschide cutia Pandorei şi aflăm lucrurile ascunse, şi-o să ştim ce avem de făcut în continuare.

Vibraţia zilei este 4 şi o să muncim cu spor şi-o s-avem grijă şi de familie.

Horoscop 4 iulie 2023 – RAC

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să vă daţi tot interesul să faceţi lucrurile ca lumea, să iasă ceva de calitate – extra.

E cineva care vă sugerează o afacere particulară care vi s-ar potrivi şi vor fi şi nişte oameni în jurul vostru care să susţină, să vă finanţeze.

Horoscop 4 iulie 2023 – LEU

Voi sunteţi în centrul atenţiei şi o s-aveţi inspiraţie, o să atrageţi persoane amatoare de o colaborare cu voi pentru că le sunteţi etalon.

Vă scoate cineva la plimbare şi poate o să vă cunoaşteţi mai bine că pân-acum v-aţi văzut doar în cadrul unui grup.

Horoscop 4 iulie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să încheiaţi o situaţie şcolară, şi să treceţi la următorul nivel care o să-ncapă, probabil din toamnă, şi se poate să fie în alt oraş, altă ţară.

Poate organizaţi împreună cu prietenii o ieşire la sfârşit de săptămână la munte, sau la mare, dacă nu e chiar un concediu în toată regula.

Horoscop 4 iulie 2023 – BALANŢA

O să primiţi o recompensă, aplauze la scara deschisă pentru ce aţi lucrat şi poate-o să ocupaţi o funcţie, chiar şi fără vreun concurs.

Se poate să vă luaţi concediul şi să vă simţiţi în elementul vostru acolo unde vă luaţi cazare că oboseala vă storsese de orice vlagă.

Horoscop 4 iulie 2023 – SCORPION

Deşi o să mergeţi pe încredere, s-ar putea să vă dezamăgească cineva care v-a promis o mână de ajutor, sau că vă însoţesc într-o plimbare în parc, sau la shopping.

Poate vă cheamă cineva la o sindrofie, c-o fi ziua cuiva de naştere, sau o cununie civilă, e ceva care să vă destindă.

Horoscop 4 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

O sumă de bani, la care nu v-oţi fi aşteptat şi o să vă prindă bine s-o folosiţi în weekend, dacă plecaţi pe undeva la distracţie, prin ţară, pe-afară.

Vă faceţi nişte calcule financiare ca să ştiţi ce sumă alocaţi vacanţei şi câţi bani ţineţi pentru cheltuielile curente.

Horoscop 4 iulie 2023 – CAPRICORN

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă atragă cu felul de a fi, că e muncitor, perseverent, serios omul respectiv şi că e posibil să formaţi un cuplu.

Se poate să vă cheme şefii la o discuţie referitoare la un proiect pe care vor să vi-l încredinţeze şi o să negociaţi condiţiile.

Horoscop 4 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

E ceva lume care vrea să vă coopteze într-o colaborare, poate fi şi un proiect particular, să daţi o mână de ajutor unei fundaţii că să salvaţi o situaţie.

Relaţia de cuplu traversează o perioadă mai delicată şi e când bine, când aşa-şi-aşa, dar iubire există.

Horoscop 4 iulie 2023 – PEŞTI

O să vă bucuraţi de veştile bune, de unele mici atenţii din partea cuiva care ţine la voi şi o să vă petreceţi mare parte din zi împreună că aveţi multe să vă spuneţi.

O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere particulară, din care să aibă toată lumea de câştigat.

Horoscop 4 iulie 2023 – BERBEC

Se poate să dedicaţi mai mult timp unui hobby care vă poate aduce un câştig de imagine şi o să fie supapa voastră de relaxare, printre altele.

Poate veţi lua o decizie referitoare la locuinţa, c-o să vreţi să vă mutaţi într-o casă mai mare, dacă şi ai voştri or să fie de acord.

Horoscop 4 iulie 2023 – TAUR

Vă pregătiţi de un tur de forţă, poate e un proiect care-o să vă acapareze cu totul şi o să atingeţi momentul vostru de glorie, că o recuperare morală.

Se poate să întâlniţi şi voi omul potrivit care să v-ajute să vă puneţi în valoare nişte calităţi de excepţie.

Horoscop 4 iulie 2023 – GEMENI

O să vă simţiţi atraşi de o experienţă legată de străinătate, acolo unde aţi putea ajunge ca să studiaţi ceva aparte, sau ca să lucraţi, că sunt nişte oferte de acest gen.

Poate le organizaţi copiilor o plecare în vacanţă, o întrecere sportivă, sau artistică, ori legată de sfera tehnică.