Horoscop 30 iulie 2023, cu Neti Sandu. Vești bune pentru nativi

1638

Horoscop 30 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv.

O zi chiar frumoasă. O să ne bucurăm de prezenţa neaşteptată a unor oameni la care ţinem şi poate facem şi noi un gest deosebit pentru ei.

Vibraţia zilei este 3 şi ne putem deplasa cu uşurinţă şi la fel de uşor ne putem face noi prieteni.

Horoscop 30 iulie 2023 – LEU

O să cheltuiţi nişte bani să vă luaţi o porţie de respiro, să ajungeţi pe la malul mării sau la munte, undeva.

E rost de distracţie poate vă sărbătoriţi de zi de naştere sau aveţi un alt motiv să daţi de băut, poate şi în deplasare, vă duceţi la malul mării, poate.

Horoscop 30 iulie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vor să vă implicaţi într-o colaborare şi o să fie o provocare pentru voi.

Poate vă faceţi timp să treceţi pe la rudele care vă aşteaptă de ceva vreme şi o să vă întreţineţi până târziu, poate puneţi la cale şi un eveniment de familie.

Horoscop 30 iulie 2023 – BALANŢA

Or să vă copleşească, probabil, nişte amintiri şi o să luaţi decizia să aveţi o discuţie între patru ochi cu acea persoană care vă lipseşte.

Se poate să vă iasă în cale cineva care vi s-ar potrivi ca fel de a fi, numai să nu fiţi implicaţi, nici unul, nici celălalt într-o relaţie sentimentală.

Horoscop 30 iulie 2023 – SCORPION

Se poate să vă inspire şi mai multă încredere partenerul de cuplu şi să vă gândiţi serios la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul.

O să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să ieşiţi cu prietenii să mâncaţi ceva, poate vă duceţi într-un club şi o să vă asiguraţi că se simte toată lumea bine.

Horoscop 30 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

E posibil să faceţi cunoştinţă, pe la sindrofiile la care veţi ajunge, cu cineva cu care să aveţi o conexiune de la prima vedere.

Vine cineva care să vă insufle o doză suplimentară de optimism şi o să fie inspiraţional, poate puneţi la cale un proiect de anvergură, în care să daţi lovitura în afaceri.

Horoscop 30 iulie 2023 – CAPRICORN

O să vă detaşaţi de toate obligaţiile şi să plecaţi pe undeva la odihnă, să vă eliberaţi de stres, să vă revigoraţi.

Prin drumurile voastre o să întâlniţi oameni care să vă dea idei de preocupări care să vă detensioneze, să vă ajute să câştigaţi şi bani, dacă o să ştiţi să valorificaţi nişte produse.

Horoscop 30 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să apară cineva care să vă facă curte şi, dacă n-aveţi companion de viaţă, o să vă lăsaţi furaţi de peisaj.

Sunt câţiva prieteni care v-au tot invitat pe la ei, dar n-aţi putut ajunge şi acum faceţi voi cumva să vă întâlniţi c-aveţi multe să vă spuneţi.

Horoscop 30 iulie 2023 – PEŞTI

O să vă caute cineva care visează să aveţi o relaţie şi, dacă nu există niciun impediment, îi spuneţi da, sau ba.

O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment, poate fi şi un meci al copiilor sau un party aniversar şi o să vă daţi peste cap să iasă totul ca la carte.

Horoscop 30 iulie 2023 – BERBEC

Poate daţi o petrecere la voi acasă, o fi un sărbătorit sau faceţi o trataţie ca se adună câţiva prieteni.

Vi se face o surpriză, vă scoate cineva la o cafea, la o plimbare, poate are şi o veste bună, e un element surpriză în toată povestea asta.

Horoscop 30 iulie 2023 – TAUR

Se poate să se anunţe în vizită nişte rude, apropiate, nepoţi, veri şi o să fie un câştig sufletesc pentru toată lumea.

Poate vă roagă cineva apropiat să le fiţi naşi de cununie, de botez, ori să-i însoţiţi într-o vacanţă şi nu o să aveţi ce regreta.

Horoscop 30 iulie 2023 – GEMENI

Poate-i chemaţi pe câţiva dintre prieteni ca să inauguraţi locuinţa proaspăt renovată sau reamenajata.

Aţi putea da o fugă într-o staţiune de agrement, dacă efortul nu e prea mare şi să mai schimbaţi aerul, peisajul, ca să vă încărcaţi bateriile pentru săptămâna viitoare.

Horoscop 30 iulie 2023 – RAC

O să vă treziţi cu nişte musafiri care s-ar putea să aibă ceva pentru voi, un cadou, o veste, e un motiv pentru care vin la voi.

Întrevedere cu câţiva coechipieri de afaceri ca să discutaţi la o cafea ce o să puneţi în practică şi o să vă mobilizaţi toate resursele interioare.