Horoscop 3 octombrie 2023, cu Neti Sandu. E posibil să primiți oferte de lucru avantajoase

3732

Horoscop 3 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi cu rezolvări. O să ne orientăm spre lucrurile cu adevărat valoroase ca să nu ne pierdem în amănunte, să ne atingem scopurile.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e cheia succesului.

Horoscop 3 octombrie 2023 – BALANŢA

Întrevedere cu cineva care vă sugerează o idee de afaceri şi poate reuşiţi s-o puneţi în practică, să fie un câştig de imagine, urmat de unul financiar.

E posibil să luaţi nişte bani şi să vă faceţi planuri mari cu ei, să plec aţi în weekend pe undeva şi să vă destindeţi.

Horoscop 3 octombrie 2023 – SCORPION

Se poate să primiţi OK-ul pentru un proiect care v-ar asigura un venit constant şi dacă va mai rămâne timp liber vă puteţi lua o colaborare.

Cineva cu care nu v-oţi fi înţeles prea bine în ultima vreme revine cu gânduri pacifiste şi o să vă înduplece să vă împăcați.

Horoscop 3 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

E bine să fiţi insistenţi ca să obţineţi un aviz favorabil, o aprobare şi o să fie un crescendo profesional, că nimănui nu-i prea pasă mai mult de voi, decât vouă.

Provocări de tot felul – la serviciu, aceeaşi munca pare să fie mai greu de făcut iar în plan personal se pare că primiţi reproşuri.

Horoscop 3 octombrie 2023 – CAPRICORN

Poate vă orientaţi spre studiu, şi o s-aveţi o altă perspectivă, un alt orizont şi o să fiţi ocupaţi până peste cap, dar o să vă descurcaţi frumos.

E cineva care vrea să fiţi împreună şi v-o spune, vine şi cu dovezi, demonstraţii de dragoste şi dacă e reciprocitate o să fie frumos.

Horoscop 3 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Prietenii vă scot pe la întâlniri, poate aveţi activităţi comune în perioada asta, poate sunteţi implicaţi într-o acţiune caritabilă şi e o mulţumire sufletească.

Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva şi să fie un respiro, după o perioadă de agitaţie pe toate planurile.

Horoscop 3 octombrie 2023 – PEŞTI

Se poate să vă facă o surpriză partenerul de cuplu şi să ieşiţi împreună la sfârşit de săptămână la munte, la mare – voi alegeţi.

o să faceţi rost de bani în plus din colaborări şi o să vă puteţi mişca, să acoperiţi şi toate cheltuielile.

Horoscop 3 octombrie 2023 – BERBEC

Poate aţi decis în consiliul de familie ce să faceţi cu banii, în ce să-i investiţi, şi o să puneţi în aplicare planul, să vă puneţi casa la punct, de exemplu.

Cineva cu care v-oţi fi certat şi-a dat seama că a greşit şi va cere iertare şi o să îngropaţi securea războiului.

Horoscop 3 octombrie 2023 – TAUR

O s-aveţi inspiraţie la serviciu, o să vi se pară uşor ce-aveţi de făcut şi or să vină şi recompensele, dar trebuie avut răbdare.

Se poate să vă ocupaţi de locuinţă, să faceţi nişte achiziţii care să vă consume rezervele financiare, dar cu măsuţă, totuşi.

Horoscop 3 octombrie 2023 – GEMENI

Se poate să vă invite cineva la cafea, sunt lucruri importante de luat în discuţie, în special relaţia de cuplu care e pe primul plan şi vreţi să meargă ca unsă.

O să vă bucuraţi de veştile de ultimă oră, c-o s-aveţi musafiri, că sunteţi invitaţi pe la sindrofii – în weekend.

Horoscop 3 octombrie 2023 – RAC

Sunt accente cam ascuţite pe segmentul – sănătate – şi dacă nu vă îngrijiţi o s-aveţi de tras, nu e cazul să faceți abstracţie de ce se întâmplă cu voi.

Se poate să vă gândiţi la alt serviciu, poate aţi primit, deja, o ofertă şi analizaţi pe toate feţele situaţia.

Horoscop 3 octombrie 2023 – LEU

Vă pot reuşi acele lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi încheiaţi un capitol de viaţă personală şi deschideţi un altul – păreţi stăpâni pe situaţie.

O să puteţi semna un contract şi să vă asiguraţi baza financiară ca să nu rămâneţi în pană de bani.

Horoscop 3 octombrie 2023 – FECIOARĂ

Aţi putea lua nişte bani din particular şi să aveţi atât pentru cheltuielile curente, cât şi pentru o ieşire la sfârşit de săptămână la aer, într-o zonă de agrement.

O să perfectaţi o situaţie scriptică şi poate daţi drumul unui proiect care o să v-aducă succes.