Horoscop 29 august 2023, cu Neti Sandu. Poate apare cineva în viaţa sentimentală a Vărsătorilor

2731

Horoscop 29 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu rezolvări.

O să se ivească pur şi simplu conjuncturi favorizante, să semnăm un contract, să recuperăm o relaţie de prietenie, de dragoste, o căsnicie şi nu trebuie să ratăm astfel de ocazii.

Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune.

Horoscop 29 august 2023 – FECIOARĂ
Se poate să reparaţi nişte lucruri din trecut şi să vă recăpătaţi nişte drepturi şi să vă bucuraţi, totodată de nişte libertăţi.

Familia are nevoie de voi şi poate faceţi un efort să vă ocupaţi de ai voştri şi probabil de casă, mai faceţi nişte achiziţii.

Horoscop 29 august 2023 – BALANŢA
Poate vă asociaţi cu nişte cunoscuţi şi să începeţi o afacere, sau poate e doar o activitate deconectantă care v-aduna într-un grup şi o să faceţi treabă bună împreună.

O să întâlniţi pe cineva care va fi atras de felul vostru de a fi şi dacă n-aveţi pe nimeni să lăsaţi povestea să curgă.

Horoscop 29 august 2023 – SCORPION
Se poate să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu, să vă mutaţi, să vă căsătoriţi, poate şi să împărţiţi, de-aici încolo, responsabilităţile.

Se poate să descoperiţi un hobby care să vă scape de tensiuni şi să vă dea un alt tonus că nu agreaţi monotonia.

Horoscop 29 august 2023 –SĂGETĂTOR
Se poate să vă implicaţi într-o campanie şi să adunaţi oameni care să v-ajute şi fonduri ca să faceţi şi treabă.

Horoscop 29 august 2023 – CAPRICORN
Se poate să vă curteze şi pe voi cineva să lucraţi la ceva nou care să fie stimulativ şi să vă plaseze într-o altă clasă valorică.

O să recuperaţi nişte bani, şi poate abia acum o să vi se aprobe un credit bancar.

Horoscop 29 august 2023 – VĂRSĂTOR
Poate apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să fie o infuzie de optimism după o perioadă solicitantă din mai multe puncte de vedere

Şefii au mari aşteptări de la voi şi chiar n-o să-i dezamăgiţi că aţi găsit rezerva de energie care să v-ajute să munciţi cu spor.

Horoscop 29 august 2023 – PEŞTI
O să fie de lucru la serviciu şi se poate să vă gândiţi de lucru şi în particular şi să vă suplimentaţi veniturile, dacă o să fiţi în formă, în putere.

Se adună bani din mai multe surse, dar o să vedeţi că şi cheltuielile vor fi mai multe la număr, cel puţin o vreme.

Horoscop 29 august 2023 – BERBEC
Se poate să vă ocupaţi de maşină, s-o duceţi în service, ori să vă luaţi alta, dacă nu va mai simţiţi în siguranţă – ceva trebuie făcut.

O să mai treceţi şi pe la doctor, măcar preventiv, dacă nu vă doare nimic, analizele anuale, dacă n-aţi apucat să le faceţi.

Horoscop 29 august 2023 – TAUR
Aţi putea câştiga nişte bani dintr-o activitate de plăcere, un hobby, să lucraţi ceva care se vinde ca pâinea caldă – e ceva la care vă pricepeţi – un hobby, am zis.

O relaţie de prietenie se poate resuscit afara să vă daţi peste cap, ci cu o vorbă bună şi o trăire sinceră.

Horoscop 29 august 2023 – GEMENI
Poate că n-o să mai aveţi mari aşteptări de la grupul cu care plecaţi în vacanţă, o să aveţi grijă de voi, să vă asortaţi cu grupul dar nu mai mult.

Încă mai sunt schimbări de făcut pe-acasă şi o să puneţi mâna să faceţi treaba, dar puteţi angaja şi o firmă.

Horoscop 29 august 2023 – RAC
O să primiţi probabil o înştiinţare de plată şi o să trebuiască să găsiţi rapid soluţii, ca să nu încasaţi vreo amendă – apelaţi la fondul de economii.

O să puteţi rezolva probleme mai vechi, de acum vreo două luni şi să vă eliberaţi de greutăţi, de restante, ca să începeţi lucruri noi.

Horoscop 29 august 2023 – LEU
Poate sunteţi şi voi dispuşi să mai lăsaţi de la voi în relaţia sentimentală, să daţi deoparte orgoliile ca să simţiţi iubirea.

Poate va trebui s-aveţi o altă atitudine faţă de bani, ca să nu mai cheltuiţi pe lucruri foarte costisitoare şi de care n-aveţi nevoie, care sunt de moft.