Horoscop 27 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate cere o mărire salarială sau anumite drepturi

3533

Horoscop 27 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi cu veşti bune. Or să ni se implinească niște aşteptări şi ne putem deplasa spre o destinaţie de vacanţă, sau să primim confirmarea că putem începe un job, un proiect nou nouţ.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o idee de asamblare a unei situaţii importante.

Horoscop 27 iulie 2023 – LEU

Se poate să vi se încredinţeze o funcţie, să străluciţi pe firmament şi să luaţi mai mulţi bani – poate veţi lucra şi în paralel cu serviciul şi se rotunjeşte venitul.

O să obţineţi semnăturile necesare ca să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, peste tot, că succesul e pe urmele voastre.

Horoscop 27 iulie 2023 – FECIOARĂ

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să puteţi începe acele proiecte noi la care visaţi de multă vreme şi să spargeţi monotonia, să daţi alt ritm vieţii de zi cu zi.

O să recuperaţi bani, bunuri şi o să faceţi, probabil, nişte cheltuieli extrabugetare-neprevăzute.

Horoscop 27 iulie 2023 – BALANŢA

Or să vă caute nişte prieteni să plecaţi pe undeva pentru câteva zile şi alegeţi un traseu, o destinaţie, faceţi rezervare on line ca să aveţi unde înnopta.

Vin bani din surse colaterale şi o să vă daţi tot interesul să vă oferiţi câteva zile de concediu la mare, la munte.

Horoscop 27 iulie 2023 – SCORPION

Se anunţă o mai bună colaborare cu şefii, şi o să vă puteţi cere nişte drepturi, un surplus salarial, zile libere, sau aparatură performanţa cu care să lucraţi

O să puneţi punctul pe i într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi relaţia poate continua în cei mai buni termeni

Horoscop 27 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Se întâmplă ceva care să vă repună pe firmament, o fi un proiect de anvergură şi o să ţineţi pasul cu ce se cere exigenţele sunt destul de mari.

Cineva de care v-a fost dor soseşte şi se refac punţile de comunicare verbală, sufletească, asta ca să puteţi merge mai departe.

Horoscop 27 iulie 2023 – CAPRICORN

Se poate să luaţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să-i drămuiţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru o vacanţă în toată regula.

Se poate să bateţi palma pentru un proiect care să umple golurile financiare pe o perioadă mai lungă de timp.

Horoscop 27 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

O să ieşiţi mai des la plimbare, la o zi de naştere, la o piscină, ca să mai schimbaţi atmosferă, să vă rupeţi de stresul cotidian, de problemele de serviciu.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, dacă sunteţi singuri şi să vă umple acel gol sufletesc.

Horoscop 27 iulie 2023 – PEŞTI

Poate va trebui să acţionaţi cu mai multă fermitate că să obţineţi nişte drepturi, să vă recăpătaţi bani, bunuri, să faceţi ordine în viaţa voastră.

E cineva din trecutul sentimental care se va apropia din nou, că să-ncerce marea cu degetul – că poate vă împăcaţi. Vedeţi!

Horoscop 27 iulie 2023 – BERBEC

Prietenii vă iau pe sus să plecaţi într-o escapadă turistică la malul mării, poate chiar în afara ţării şi să vă-ntoarceţi de acolo revigoraţi.

Poate se rezolvă cererea de împrumut bancar, să vă luaţi casă, ori maşina, dacă nu cumva e ca să puteţi pleca în vacanţă.

Horoscop 27 iulie 2023 – TAUR

Se anunţa o reuşită – poate primiţi bani, un voucher, ori alt gen de recompensă pentru că şefii sunt mulţumiţi de felul în care aţi lucrat.

O să vă coopteze cineva într-un proiect care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi bani.

Horoscop 27 iulie 2023 – GEMENI

O să vă acordaţi şi vouă un timp de respiro, poate plecaţi în weekend pe undeva şi mai ieşiţi şi serile la o terasă, cu partenerul de cuplu.

Se poate să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe c are nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi să aveţi preocupări comune.

Horoscop 27 iulie 2023 – RAC

Poate o să-ncercaţi ceva nou, profesional, şi o să primiţi şi aprecieri, va fi un progres, ceva încurajator şi o să căpătați mai multă încredere în voi.

Poate primiţi banii pe care-i tot revendicaţi de o vreme şi o să aveţi de plimbare prin ţară, pe la malul mării , la munte, poate.