Horoscop 27 august 2023, cu Neti Sandu. Vești bune pentru unele zodii

2203

Horoscop 27 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

O zi cu veşti bune. O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, de gesturile de omenie, de generozitate şi o să ne facem plinul energetic pentru perioada care urmează.

Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de cumpătare în tot ce vom face.

Horoscop 27 august 2023 – FECIOARĂ

Voi, ca de obicei, o să ţineţi cont de ce-şi doreşte familia şi o să stabiliţi program, traseu şi cine să vă însoţească, asta ca să fie toată lumea mulţumită.

S-ar putea să luaţi o decizie legată de familie şi să vă mutaţi altundeva, poate pentru că apare un copilaş în familia voastră.

Horoscop 27 august 2023 – BALANŢA

O să ieşiţi pe la mondenităţi, că nu agreaţi monotonia, şi o să-i convocaţi pe prieteni să vă ţină companie, că vreţi să vă puneţi la curent cu noutăţile.

O veste bună de la drum lung, poate se anunţă în vizită cineva căruia i-aţi fi dus dorul şi o să puteţi resuscita o relaţie care se cam “răcise”.

Horoscop 27 august 2023 – SCORPION

Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv, o nuntă, un botez, ori e o aniversare şi n-ar fi exclus să-ntâlniţi pe cineva care să vă însoţeasca în viaţă.

O să vă faceţi timp să vă vedeţi cu rudele şi cu prietenii ca să schimbaţi impresii, să vă puneţi în funcţiune intuiţia, creativitatea.

Horoscop 27 august 2023 – SĂGETĂTOR

Poate prindeţi din zbor o ofertă de colaborare şi o să vă gândiţi până săptămâna viitoare dacă e convenabilă sau nu.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vi s-ar potrivi ca fel de a fi şi n-ar strica să faceţi o încercare ca să formaţi un cuplu.

Horoscop 27 august 2023 – CAPRICORN

O să interacţionaţi cu nişte oameni care se străduie să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce stabilitate financiară şi v-ar propulsa în carieră.

Se poate să primiţi o invitaţie de onoare la o ceremonie şi să revedeţi prieteni, rude pe care nu le-aţi mai văzut cine ştie de când.

Horoscop 27 august 2023 – VĂRSĂTOR

Un anturaj tânăr, pe gustul vostru, primiţi inspiraţie de la cei din grup şi o să vă destindeţi, o să lăsaţi deoparte tot stresul acumulat.

O reuşită în planul comunicării şi o să strângeţi în jurul vostru nişte oameni care pot lupta pentru o cauză nobilă, în cadrul unei fundaţii.

Horoscop 27 august 2023 – PEŞTI

Prietenii vor să daţi o fugă la malul mării, sau la un parc de agrement să vă revigoraţi, c-aţi acumulat prea multă oboseală şi nu mai merge aşa.

E posibil să revină cineva, dintr-o fostă relaţie, dar să nu vi se pară schimbată în bine persoana încât să reluaţi relaţia.

Horoscop 27 august 2023 – BERBEC

Poate vă consultaţi cu nişte oameni de încredere în privinţa unei oferte de lucru şi a coechipierilor de afaceri, încât să mergeţi la sigur dacă acceptaţi oferta.

O să vă bucuraţi de vizita cuiva care vrea să vă vedeţi mai des, c-aveţi multe în comun, pentru o relaţie.

Horoscop 27 august 2023 – TAUR

Se poate să-i chemaţi pe prieteni pe la voi, chiar dacă sunteţi plecaţi, le oferiţi găzduire, că vă e dor de ei şi aveţi multe de împărtăşit.

E posibil să apară noutăţi în sfera sentimentală şi să fie, acolo, o magie, să vă lăsaţi seduşi de o persoană nou întâlnită.

Horoscop 27 august 2023 – GEMENI

O să fiţi invitaţi prin diverse locuri şi v-ar prinde bine să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele, poate vă şi plimbaţi, ca să vă recăpătaţi tonusul.

Se poate să luaţi o decizie legată de domiciliu, dacă să-l schimbaţi, sau să faceţi doar nişte reparaţii, să mai construiţi ceva înăuntru, sau pe lângă.

Horoscop 27 august 2023 – RAC

Se poate să aibă loc o întâlnire importantă şi să trebuiască să daţi un răspuns, că poate e în joc cariera voastră – o fi un proiect de anvergură în care să vă băgaţi.

Familia are nevoie de voi, poate doar ca să staţi la masă împreună, ca aţi lipsit o vreme şi trebuie să recuperaţi.

Horoscop 27 august 2023 – LEU

Prietenii vor să le ţineţi şi voi companie în timpul unei excursii, poate ajungeți la malul mării şi o să vă scuturaţi de griji, şi o să limpeziţi creierii.

Voi aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva care spera să fiţi un cuplu, şi o să trebuiască s-aveţi răspunsul la purtător.