Horoscop 25 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă la job și o să fie mulțumită și de bani

2479

Horoscop 25 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Provocări azi. lucrurile se succed în mare viteză, dar o să putem desprinde ce ne-ar avantaja ca să ne putem bucura de viaţă.

Vibraţia zilei este 7 şi n-o să lăsăm nimic la voia întâmplării.

Horoscop 25 iulie 2023 – LEU
Un program încărcat, fie că sunteţi la serviciu, fie în vacanţă, sunt multe de făcut şi e bine c-aveţi energia necesară să le daţi de capăt tuturor treburilor, de orice fel.

Se poate să vi se scurgă banii printre degete şi să faceţi nişte achiziţii costisitoare că vă luaţi diverse pentru casa.

Horoscop 25 iulie 2023 – FECIOARĂ
Se întâmplă ceva neprevăzut, apare o ofertă fie de job, fie ca să vă schimbaţi maşina, ori vreun last-minute ca să plecaţi fuguţa în vacanţă.

V-aşteaptă cineva departe de casă şi dacă aveţi timp, bani şi disponibilitate o să vă luaţi câteva zile să vă duceţi.

Horoscop 25 iulie 2023 – BALANŢA
Se-anunţa ceva bani, dar se observă şi cheltuieli de care n-o să scăpaţi cu una cu două ca sunt din cele care apar, aşa, pe nepusă masă.

Poate le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la plimbare, la masă, ori la piscină şi faceţi tot posibilul să vă achitaţi onorabil.

Horoscop 25 iulie 2023 – SCORPION
O să vă conformaţi noilor cerințe de la slujbă, dar până una alta vă luaţi o binemeritată vacanţă şi o să vă deconectaţi de la toate sursele de stres.

Vine cineva care va cere nişte explicaţii c-au rămas nişte lucruri în coada de peşte şi nu ştie dacă se poate continua o relaţie sau nu.

Horoscop 25 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
Sfera deplasări e îmbietoare şi o să vă găsiţi o destinaţie care să vi se potrivească, ori se mai poate şi să primiţi o invitaţie în străinătate şi să vă duceţi

Vi se face o ofertă de lucru şi poate vă convine, o fi şi ceva pe care vi-l doreaţi, şi pare să fie şi ceva urgent.

Horoscop 25 iulie 2023 – CAPRICORN
Se iveşte ocazia să plecaţi şi voi pe un deva, fie chiar şi cu serviciul şi o să îmbinaţi muncă, pe cât posibil cu distracţia, să fie un câştig dublu.

Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment care poate avea legătură şi cu voi, v-o să primiţi un premiu, felicitări pentru ce-aţi muncit.

Horoscop 25 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi la un proiect care v-ar aduce satisfacţii financiare şi recunoaşterea valorii.

Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu reamenajările interioare, dar va drămuiţi banii să v-ajungă şi pentru vacanţă.

Horoscop 25 iulie 2023 – PEŞTI
Se poate să iniţiaţi un proiect – de suflet, să duceţi comunicarea la alt nivel, vă expuneţi ideile şi o să vedeţi cine adera la ele şi cine nu.

Poate alegeţi o excursie, ca să vedeţi cât mai multe locuri, ca să vă destindeţi – în loc să rămâneţi într-o singură localitate.

Horoscop 25 iulie 2023 – BERBEC
O să daţi de o ofertă la job care o să vă ţină în priză şi se pare c-o să fiţi mulţumiţi şi de bani, că e destul de ofertantă casa astrologică a banilor voştri.

Se pare că v-a acaparat, cu totul, munca şi n-aţi mai avut timp şi de voi, dar încep să se vadă carenţele poate mai daţi şi pe la doctor.

Horoscop 25 iulie 2023 – TAUR
O să preferaţi un confort sporit, cu cât mai multe stele la cazare şi atunci o să pregătiţi şi banii, că nu merge cu buget restrâns, modest.

O chestiune de suflet vă cam dă insomnie, dar dacă o să vorbiţi deschis despre subiectul respectiv se va rezolva, cu siguranţă.

Horoscop 25 iulie 2023 – GEMENI
Sunt preocupări de grup care or să vă ajute să vă consumaţi surplusul de energie, să descoperiţi tensiunile şi să reuşiţi să fiţi fresh

Poate mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, duceţi şi maşina în service să vedeţi dacă e perfect funcţională

Horoscop 25 iulie 2023 – RAC
Vă puteţi asocia pentru o vreme, cu un partener de afaceri şi dacă lucrurile merg în sensul dorit de voi aţi putea continua, fără probleme – trebuie văzut ce şi cum.

Poate daţi de o mega oferta şi o să vă luaţi o maşină, dacă tot aveaţi de gând s-o schimbaţi.