Horoscop 25 august 2023, cu Neti Sandu. Capricornii își pot întâlni sufletul pereche. Ce se întâmplă cu celelate zodii

1435

Horoscop 25 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Reuşite azi. O să ne bucurăm de nişte rezolvări spectaculoase şi totul o să meargă ca uns, o să ne recăpătăm încrederea în noi.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne fim recunoscători pentru tot ce am dobândit

Horoscop 25 august 2023 – FECIOARĂ

V-au rămas multe treburi de rezolvat, dar o să le daţi de capăt pe rând, nu toate odată şi o să vă găsiţi timp şi de plimbare, să vă recreaţi.

Se anunţă cineva în vizită şi dacă nu plecaţi pe nicăieri o să-l găzduiţi pe musafir peste noapte şi-o să fie o companie plăcută.

Horoscop 25 august 2023 – BALANŢA

O să vă achitaţi de îndatoririle de familie şi o să vă bucuraţi şi de o ieşire în doi într-o staţiune turistică, poate daţi o fugă la malul mării.

E o problemă de suflet care vă consumă pe dinăuntru şi o să faceţi un efort să vă întâlniţi cu persoana care v-a pricinuit aceste frământări să vorbiţi.

Horoscop 25 august 2023 – SCORPION

Vi se face o promisiune de colaborare în afaceri, poate se revine asupra uneia mai vechi şi o să aveţi un răstimp de gândire până luni ca să ştiţi ce răspuns să daţi.

O să vi se plătească, în sfârşit, suma promisă cu ceva timp în urmă şi o să vă puteţi plimba prin ţară, pe afară.

Horoscop 25 august 2023 – SĂGETĂTOR

O prezenţă plăcută, poate va suna şi vă-ntâlniţi la o cafea ca să vedeţi ce program vă faceţi că vreţi să evadaţi din spaţiul de zi cu zi.

Poate vi se face o propunere de extrajob şi după ce vă-ntoarceţi din concediu o să v-apucaţi de treabă, dacă vă decideţi.

Horoscop 25 august 2023 – CAPRICORN

E cineva care insista să-i faceţi o vizită şi o să vă luaţi bilet de tren, avion, autocar, alegeţi voi cu ce să vă deplasaţi, poate şi cu maşină proprie.

O să întâlniţi pe cineva care vă poate fi companion de viaţă şi, dacă n-aveţi pe nimeni, aţi putea încerca să petreceţi un timp împreună, să vă cunoaşteţi.

Horoscop 25 august 2023 – VĂRSĂTOR

Poate reuşiţi zilele astea să vă ocupați şi de casă, c-or fi nişte lucruri de pus la punct şi o să profitaţi de weekend, dar vă puteţi şi plimbă, printre picături.

Sunt ceva bani de recuperat şi îi puteţi primi pe toţi, dar dacă mai rămâne vreo restanță de luat să sunaţi, să faceţi presiuni.

Horoscop 25 august 2023 – PEŞTI

O să duceţi muncă de lămurire cu şefii să vă dea ce le-aţi cerut, bani, sau zile libere în plus şi o să vă ţineţi de capul lor până-o să vă împlinească dorinţele.

E cineva care nu renunţa la ideea de a fi împreună într-o relaţie, o căsnicie şi va face totul posibil să vă convingă.

Horoscop 25 august 2023 – BERBEC

Se găseşte ceva suplimentar de lucru la serviciu şi se pare c-o să vă convină că vor veni şi bani, iar efortul depus o să merite.

Aţi putea semna un contract care să v-aducă beneficii financiare, numai dacă sunteţi convinşi c-o să vă descurcaţi cu două servicii.

Horoscop 25 august 2023 – TAUR

Poate v-apucaţi de mobilat apartamentul, sau o fi alte modificări pe acasă de făcut şi o să cheltuiţi şi o sumă frumuşică, dar o să vă bucuraţi de confort.

Încă mai există şanse de a continua o poveste de dragoste care să se scrie frumos pe zi ce trece şi să fiţi fericiţi.

Horoscop 25 august 2023 – GEMENI

E bine să faceţi o rezervare dacă plecaţi o zi, două la relaxare undeva, sunaţi să vă asiguraţi c-aveţi unde înnopta ca să fie totul în regulă, să vă tihnească plimbarea.

Sunt nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi dacă aveţi timp şi bani o să ajungeţi şi pe la ei.

Horoscop 25 august 2023 – RAC

Poate mai are cineva să vă înapoieze nişte bani şi fie vi-i da în cursul zilei, fie vă spune când o să vi-i dea, şi tot e ca o garanţie c-o să-i aveţi.

E un grup de prieteni care vrea să vă atragă să vă alăturaţi lor, să faceţi o escapadă turistică – şi vă gândiţi la ofertă.

Horoscop 25 august 2023 – LEU

Poate vă pregătiţi de un eveniment festiv, faceţi aprovizionare, daţi un reminder să nu uite invitaţii să vină şi o să fiţi prinşi cu toate treburile.

Poate abia acum vi se dau banii pe care trebuia să-i luaţi la începutul verii şi or să vă fie de folos că aţi cheltuit, deja, prea mulţi bani.