Horoscop 24 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate lua ceva mai mulți bani de la serviciu

2526

Horoscop 24 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.

O zi destinsă. Traversăm o perioadă încărcată de evenimente și cu un tumult sufletesc, dar respirăm, tragem adânc aer în piept și o să ne facem planuri și de vacanță, printre altele.

Vibrația zilei este 6 și armonia tinde să ne acapareze.

Horoscop 24 iulie 2023 – LEU
Or să vă fie încurajate inițiativele și o să bifați câteva succese, o să luați și bani, poate vă pregătiți și de concediu, dacă n-ați plecat, deja.

Se poate să faceți o investiție serioasă, poate vă luați o mașină, sau măcar o duceți la reparat pe cea pe care o aveți, dacă nu are mari probleme.

Horoscop 24 iulie 2023 – FECIOARĂ
E o chestiune importantă, pe care trebuie s-o rezolvați – poate o angajare, sau dați niște probe că să fiți admiși la o instituție de învățământ, dar poate fi și școala de șoferi.

O reușită care ține de viață, de familie – poate v-ați luat un sejur pe undeva într-o stațiune de agrement!

Horoscop 24 iulie 2023 – BALANȚĂ
Aveți de recuperat niște bani, dar poate va mai trebui să dați un telefon, un e-mail și să văd să vă întâlniţi cu cei care vă datorează bani, că de la sine nu prea sunt șanse.

E posibil să vi se aprobe un împrumut și să puteți pleca în concediu, sau să vă luați ce-aveți nevoie pentru casă.

Horoscop 24 iulie 2023 – SCORPION
Se poate să vi se propună ceva nou la serviciu, poate fi și în particular, pentru unii dintre voi și o să vă mobilizați toate resursele ca să obțineți lucruri de calitate.

Relația cu partenerul de cuplu se poate regla, din mers, și să vă așezați la casa voastră dacă n-ați legalizat, încă, relația.

Horoscop 24 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
E undă verde la călătorii, poate aţi făcut rezervări și vă luați câteva zile la mare, câteva la munte, poate fi o combinație care să vă priască.

Poate e un proiect la orizont care-o să vă cam dea de furcă, dar îi veniți voi de hac c-o să fie ceva incitant, provocator.

Horoscop 24 iulie 2023 – CAPRICORN
O să recuperați banii care vi se cuvin și o să puteți face achizițiile de care aveați nevoie și să vă faceți planuri de vacanță, se poate și ca să mai faceți câte ceva pe-acasă.

Se poate să vă invite cineva, măcar în weekend și să vă oferiți și voi un respiro ca să vă mai și relaxați după o perioadă de efort susținut.

Horoscop 24 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
Poate se ivește ocazia să vă mutați și oferta o fi mai mult decât avantajoasă și poate o puteți compara și cu alte variante – mai ales dacă sunteți de mai mult timp în căutări.

O să ieșiți mai des cu prietenii, poate veți petrece o vacanță împreună, sau doar timpul liber de după serviciu.

Horoscop 24 iulie 2023 – PEȘTI
Se poate să luați ceva mai mulți bani de la serviciu și să aveți cu ce să dați o fugă pe litoral, sau să vă adăpostiți la umbră, într-o stațiune turistică.

Se poate să primiți un răspuns, o confirmare de la vreuna dintre instituțiile statului, și vă puneți viața în ordine.

Horoscop 24 iulie 2023 – BERBEC
Vă caută cineva care-și dorește să fiți împreună, dar nu e sigură, persoana, de sentimentele voastre și poate faceți cumva să afle – sunteți compatibili, rezonați emoțional, sau nu.

O să vă descoperiți o preocupare de timp liber care să vă aducă acel beneficiu sufletesc de care duceați lipsă.

Horoscop 24 iulie 2023 – TAUR
Vi se face o propunere de afaceri și s-ar putea s-o acceptați, chiar dacă mai aveți și alte angajamente că nu vă sustrageți de la un efort de mai lungă durată.

Se poate să vă puneți casa la punct și să vă mai luați diverse lucruri pentru confortul alor voștri, și poate mai faceți și niște reparații.

Horoscop 24 iulie 2023 – GEMENI
O să faceți un efort financiar să plecați pentru o săptămână, măcar, la distracție, și poate găsiți și un anturaj pe structura voastră sufletească să vă primească, să vă și destindeți.

Poate alegeți niște preocupări de grup ca să faceți mișcare, plecați în excursii, ori poate practicați un sport, vă duceți la piscină.

Horoscop 24 iulie 2023 – RAC
O să revedeți o persoană care așteaptă un răspuns de la voi și poate vă faceți program de vacanță, dacă veți găsi numitorul comun, că nu va fi chiar simplă sincronizarea.

Ați putea semna un contract și să vă asigurați un venit, posibil suplimentar, constant, și să vă luați întâi o porție de concediu înainte de a vă apuca de lucru.