Horoscop 24 august 2023, cu Neti Sandu. O zi cu răscoliri sufleteşti pentru zodii. Berbecii, o atenţionare în sfera sănătăţii

4770

Horoscop 24 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu răscoliri sufleteşti. O să descoperim lucrurile care au stat ascunse intenţionat sau nu şi o să ştim ce avem de făcut

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne luptăm pentru echilibrul interior.

Horoscop 24 august 2023 – FECIOARĂ

O să vă daţi osteneala să faceţi lucruri care să vă reprezinte şi să câştigaţi bani, c-aveţi nevoie pentru casă şi pentru taxele şcolare, pentru grădiniţa copilului.

Se poate să faceţi nişte achiziţii pe bani mulţi şi să vă puneţi casa la punct, că v-aţi propus mai demult.

Horoscop 24 august 2023 – BALANŢĂ

O reuşită în plan financiar. E o infuzie de capital ca să puteţi pleca pe undeva, că să începeţi o afacere, sau ca să vă luaţi, fie o casă, fie o maşină.

O atenţionare în sfera sănătăţii, că aţi lăsat nişte dureri să vă sâcâie şi dacă nici acum nu le curmaţi, o să fie neplăcut.

Horoscop 24 august 2023 – SCORPION

O să interacţionaţi cu nişte oameni care îşi doresc să puneţi umărul la o colaborare şi o să daţi toată măsură calităţilor voastre ca să iasă ceva de calitate extra.

Vă scoate la cafea cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine că îşi doreşte s-aveţi o relaţie.

Horoscop 24 august 2023 – SĂGETĂTOR

O să încercaţi şi altceva – poate daţi curs unei provocări, vă lansaţi într-o aventură profesională, şi o să atingeţi un alt nivel , că vă aflaţi într-un crescendo profesional.

Vi se pun la dispoziţie nişte instrumente cu care să faceţi performanţă că şefii şi-au pus toată baza în voi.

Horoscop 24 august 2023 – CAPRICORN

Poate aţi făcut rezervare ca să vă duceţi în vacanţă, măcar în weekend dacă mai mult nu se poate, şi o să vă bucuraţi de peisaje şi de atmosferă.

Vi se fac promisiuni de ieşit, în doi, ca să petreceţi un timp al vostru şi o să vă armonizaţi, că aveţi multe puncte comune.

Horoscop 24 august 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă găzduiască un prieten, sau o rudă şi să petreceţi câteva zile în compania acestei persoane şi să refaceţi cursul relaţiei.

O să puteţi achita, în sfârşit, nişte facturi mari şi să rămâneţi, totuşi, cu bani de buzunar să puteţi pleca la un munte, o mare.

Horoscop 24 august 2023 – PEŞTI

O să primiţi solicitări din mai multe direcţii şi o să răspundeţi şi voi cum o să puteţi, că sunteţi prinşi cu o sumedenie de lucruri şi vreţi să mulţumiţi pe toată lumea.

Poate o să aflaţi care sunt intenţiile partenerului de cuplu cu privire la plecarea în weekend, sau o fi surpriză.

Horoscop 24 august 2023 – BERBEC

Se poate să vă lăsaţi convinşi de un angajator să lucraţi la ceva care vi se potriveşte şi să faceţi rost de acea sumă de bani care vă lipsea, ca să faceţi achiziţii pentru casa.

Aţi tot amânat un control medical, dar o să aveţi neplăceri, or să înceapă durerile dacă nu daţi urgent de nişte remedii.

Horoscop 24 august 2023 – TAUR

O să reluaţi o preocupare de timp liber dacă simţiţi nevoia să vă puneţi în valoare nişte calităţi şi se vor vedea latura creativă, sensibilitatea, şi talentul.

O confirmare că vi s-a aprobat o cerere, că puteţi pleca în concediu, că puteţi candida pentru o funcţie, ori altceva favorabil.

Horoscop 24 august 2023 – GEMENI

Se poate să primiţi mici atenţii poate luaţi şi bani de la serviciu, ori poate din particular, ba chiar şi – şi, o s-aveţi parte de nişte surprize plăcute.

Se poate să vi se ceară ajutorul, că o fi cineva din familie cu problemele de sănătate şi o să vă interesaţi de un medic, un tratament.

Horoscop 24 august 2023 – RAC

O să faceţi rost de bani, vă împrumutaţi la o bancă şi o să puteţi acoperi cheltuielile casei, vă mai duceţi într-un mic concediu să mai luaţi o porţie de relaxare.

Poate primiţi o invitaţie la cafea, sau la o expoziţie, o fi un eveniment monden la care o să vă facă plăcere să fiţi de faţă.

Horoscop 24 august 2023 – LEU

Sunt, în continuare, chestiuni de ordin sufletesc pe care va trebui să le înţelegeţi, în primul rând, ca să le puteţi rezolva şi o să vă simţiţi eliberaţi.

Poate vă îngrijiti şi de voi, vă duceţi la masaj, la înot, la alergare, ca să mai daţi kilogramele jos, pentru silueta.