Horoscop 22 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea primi o veste minunata

1930

Horoscop 22 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV.

O zi cu surprize. Să ne-așteptăm să apară cine ne-am fi dorit să fie lângă noi și să avem și noi inițiativă de a repara o relație de dragoste, sau de prietenie.

Vibrația zilei este 22, număr maestru, și să sporim faptele bune ar fi de dorit.

Horoscop 22 iulie 2023 – RAC
O să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, de ieșirile pe la mondenități, sau poate dați o raită prin împrejurimi pe la prieteni și rude să stați la o palavră.

E un musafir surpriză și care o să v-aducă un plus de bunădispoziție că o să stați la cafea, să povestiți și poate are legătură cu viața sentimentală.

Horoscop 22 iulie 2023 – LEU
La voi surprizele se țin lanț, o să-i scoateți și voi la o plimbare pe prieteni, vin și ei cu o invitație la piscină, la malul mării, sau la munte, pe undeva.

Poate-i scoateți pe prieteni la un picnic, sau vă duceți la malul mării să vă bucurați de aer, de soare, de briză.

Horoscop 22 iulie 2023 – FECIOARĂ
Se ivește prilejul să reparați o relație care vă oferise porția de fericire, după care s-au cam stricat „apele” și nu trebuie pierdută o ocazie care, poate, nu se va mai repeta.

E o masă festivă la care sunteți așteptați și o să revedeți prieteni cu care vă simțiți bine și cu care o să petreceți frumos.

Horoscop 22 iulie 2023 – BALANŢA
V-a pregătit cineva o surpriză plăcută și o să aveți și voi inspirație pentru un gest de răspuns, pe măsură! Un prânz în oraș, o ieșire la plimbare v-ar prinde, tuturor, bine.

E rost de plecat pe undeva, dacă nu vă rețin obligații pe-acasă și o să vă bucurați de o atmosferă destinsă, pe gustul vostru.

Horoscop 22 iulie 2023 – SCORPION
E posibil să-ntâlniți pe cineva la o întrunire festivă și să descoperiți puncte comune cu acea persoană care rimează sufletește cu voi și de-aici să-nceapă o relație dacă n-aveți pe nimeni.

Poate vă invită cineva la o cină specială și se lasă cu vreo cerere în căsătorie dacă relația voastră a ajuns în acel punct.

Horoscop 22 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
V-au rămas niște vizite de făcut și poate plecați și din localitate pentru o zi, două, la distracție.

O persoană nou apărută în peisaj v-a pregătit o surpriză și o să mai primiți și alte atenții pe parcurs.

Horoscop 22 iulie 2023 – CAPRICORN
Sunt câțiva prieteni care v-au invitat mai de mult pe la ei, dar nu s-a găsit un timp liber comun și o să faceți tot posibilul să vă-ntâlniți la un moment dat.

Se poate să vă duceți la o aniversare, la un alt moment la care lumea e binedispusă să se distreze.

Horoscop 22 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
O să adunați în jurul vostru oameni care să vă împărtășească emoțiile, ideile și poate puneți în pagină un proiect de timp liber, o vacanță, așa cum ați visat.

E cineva care așteaptă un semn de viață de la voi și o să vă dați un punct de-ntâlnire să stați la povești, la suc, la cafea.

Horoscop 22 iulie 2023 – PEŞTI
O persoană dragă vouă tot insistă să ajungeți la mare, la munte, sau măcar la o piscină să vă destindeți și să vă-ntoarceți cu forțe proaspete pentru săptămâna care urmează.

O să treacă, probabil, cineva pe la voi că să vă scoată la o plimbare fie pe jos, fie cu mașina ca să vă deconectați.

Horoscop 22 iulie 2023 – BERBEC
Poate profitați de o conjunctură anume ca să v-apropiați și mai mult de cineva față de care simțiți o atracție și o să găsiți și curajul necesar.

Prezența cuiva o să vă schimbe cu totul viața în bine dacă nu sunteți căsătoriți și o să puneți capăt singurătăţii.

Horoscop 22 iulie 2023 – TAUR

O să vă bucurați de vizita unor prieteni și poate o să stați până noaptea târziu la povești, la grătar, salate, cocktail de fructe, înghețată, să vă simțiți bine.

E posibil să vă iasă-n cale cineva care să fie pe gustul vostru și dacă n-aveți partener de viață să începeţi o poveste de dragoste.

Horoscop 22 iulie 2023 – GEMENI

E lume multă, rude, prieteni, poate e o sărbătoare în familie și să preparați delicatese, o să faceți în așa fel încât toată lumea să se simtă bine de tot.

O să strângeți în jurul vostru niște oameni care chiar știu să se distreze și poate plecați împreună undeva.