Horoscop 21 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate recupera niște bani să plece în vacanță

2726

Horoscop 21 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv.

Provocări azi! E bine să fim pe fază, să nu ratăm o ofertă, fie de job, fie de distracţie ca să alegem ce e cel mai bun pentru noi şi ai noştri.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem deplasa cu uşurinţă.

Horoscop 21 iulie 2023 – RAC
Se poate să vi se propună un job, o funcţie şi să vă confruntaţi cu situaţii noi că toate par să fie în schimbare, până să se aşeze lucrurile.

O să puteţi da o fugă la mare, la munte, să schimbaţi peisajul şi să vă vedeţi cu un anturaj pe gustul vostru.

Horoscop 21 iulie 2023 – LEU
Apar şi în cazul vostru oferte de afaceri şi poate o să vă lăsaţi tentaţi de vreuna că o fi ceva pe gustul vostru şi dacă mai e şi bine plătită, cu atât mai mult.

Vă reuşesc în principiu toate demersurile şi o să culegeţi roadele, o să vă declaraţi mulţumiţi şi o să vă luaţi o porţie de concediu.

Horoscop 21 iulie 2023 – FECIOARĂ
O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie partenerială care se pierduse pe drum şi o să vă clădiţi nouă relaţie pe un alt ciclu, o altă temelie durabilă.

Vi se pot da acei bani pe care nu i-aţi luat când a trebuit şi o să faceţi program de plimbare ca să vă aerisiţi.

Horoscop 21 iulie 2023 – BALANŢA
Poate o să vă îngrijiţi şi de sănătate, să încercaţi măcar să vă obişnuiţi, dacă organismul e în stare bună şi să vă duceţi la o piscină.

Poate v-aţi propus ceva care se rezolvă prin intermediul altora şi o să trebuiască să aveţi răbdare şi să mergeţi pe încredere.

Horoscop 21 iulie 2023 – SCORPION
Relaţia de cuplu se poate suda dacă o să fiţi receptivi la preferinţele partenerului, o să puneţi umărul şi la treburile casnice şi o să fiţi o echipă.

Sunt activităţi care o să vă acapareze, dar o să vă rămână timp şi pentru relaţia de cuplu că aveţi nevoie de un timp al vostru.

Horoscop 21 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
O să puneți de o escapadă turistică la munte sau la mare şi va alături de prietenii care au nevoie de prezenţa voastră, dar şi voi le sunteţi un foarte bun suport.

Apar noutăţi, veşti bune despre cunoscuţii voştri care se căsătoresc sau vă invită la botez sau poate la o aniversare.

Horoscop 21 iulie 2023 – CAPRICORN
O porţie de respiro pe la vreuna din staţiunile turistice v-ar prinde bine ca să vă revigoraţi după o perioadă de muncă în ritm de maraton.

Se reia o ofertă de muncă şi dacă vă convin condiţiile o să vă daţi acceptul, dacă nu vă luaţi o săptămână – două de concediu, după care mai vedeţi.

Horoscop 21 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
Vi se fac promisiuni de plecat într-o excursie şi să se reunească grupul cu care nu v-aţi mai văzut demult şi să petreceţi câteva zile împreună.

Poate pregătiţi casa pentru musafiri, o fi un eveniment în weekend şi o să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri.

Horoscop 21 iulie 2023 – PEŞTI
Se poate să rezolvaţi nişte chestiuni de ordin juridice şi o să vă recăpătaţi nişte drepturi, bunuri, să ştiţi cu exactitate pe ce contaţi ca să aveţi o situaţie clară.

Relaţia cu partenerul de cuplu se poate clarifica dacă au fost tensiuni şi o să vă recăpătaţi liniştea şi echilibrul sufletesc.

Horoscop 21 iulie 2023 – BERBEC
Aţi putea recupera o sumă de bani şi să vă faceţi un program de vacanţă, poate plecaţi pe undeva să vizitaţi locuri noi şi să vă luaţi acea doză de energie, de împrumut din frumuseţea unor peisaje.

O întrevedere cu cineva care vă poate oferi ceva de lucru şi dacă se potriveşte şi cu agenda voastră o să intraţi în negocieri şi vă decideţi până săptămâna viitoare.

Horoscop 21 iulie 2023 – TAUR
O reuşită în formula de grup, poate plecaţi pe undeva sau e o activitate care să vă destindă, or o fi în folosul altora şi tot vă prinde bine şi vouă.

E posibil să recuperaţi nişte bani şi să vă luaţi familia să plecaţi pe undeva în plimbare, dacă nu aveţi nimic urgent de făcut acasă.

Horoscop 21 iulie 2023 – GEMENI
Se poate să aveţi un program încărcat pe weekend şi să plecați câteva invitaţii fie în excursie, fie pe la momentele festive, o aniversare, o cununie