Horoscop 20 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care urmează o schimbare majora. Ce le așteaptă pe celelalte zodii

4164

Horoscop 20 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a schimbărilor. E momentul să luaţi nişte decizii! Tragem linie şi adunăm. O să ţinem cont şi de ai noştri, să ne punem cu toţii de acord ca să păstrăm armonia în familie.

Vibraţia zilei este 2 şi o să ne bucurăm de sprijinul cuiva apropiat.

Horoscop 20 septembrie 2023 – FECIOARĂ

Se proiectează un contract, poate vă înscrieţi la nişte cursuri, ori vă cumpăraţi o casă şi semnaţi actele de proprietate şi vă bucuraţi de nişte drepturi.

Poate aveţi de dat un examen, pot fi nişte probe practice sau începeţi antrenamentele la o sală de sport.

Horoscop 20 septembrie 2023 – BALANŢA

Poate vă iese în cale o maşină, chiar şi la mâna a doua şi dacă sunt probleme cu actuala poate o luaţi, ca să fiţi în siguranţă la volan.

Se poate să descoperiţi o sursă de bani şi să vă asociaţi cu cineva ca să aveţi parte de câştiguri

Horoscop 20 septembrie 2023 – SCORPION

O să lucraţi într-un grup şi o să vă sincronizaţi, o să vă doriţi şi în continuare să vă uniţi forţele, că rezultatele sunt mulţumitoare.

VWHoroscop 20 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a schimbărilor. E momentul să luaţi nişte decizii! Tragem linie şi adunăm. O să ţinem cont şi de ai noştri, să ne punem cu toţii de acord ca să păstrăm armonia în familie.

Horoscop 20 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Încă e de lucru la serviciu şi dacă v-aţi mai eliberat puţin o să vă daţi acceptul pentru o muncă suplimentară şi care, bineînţeles că n-o să rămână neplătită.

Cineva care vă cere ajutorul si care vă poate oferi în acelaşi timp sprijin, că o face din tot sufletul.

Horoscop 20 septembrie 2023 – CAPRICORN

Un interes de afaceri vă poate purta pe drumuri şi o să obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie şi o să fie cu folos deplasarea.

Poate o să achitaţi nişte taxe pentru şcoală, grădiniţă şi o să faceţi socoteli ca să știţi cu ce bani rămâneţi.

Horoscop 20 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

V-aţi propus cu ceva timp în urmă o destinaţie la care puteţi ajunge şi cu trenul şi cu avionul şi dacă mai aveţi câteva zile libere o să vă duceţi în weekend.

Poate mai investiţi nişte bani în casă, chemaţi o firmă de designeri, ori de arhitecţi care să facă nişte modificări.

Horoscop 20 septembrie 2023 – PEŞTI

O să reglaţi o situaţie care vă dă bătăi de cap de ceva timp şi o să vă bucuraţi de o serie de rezolvări pentru care aţi cam avut de aşteptat.

O să vă coopteze cineva care va propune un extra job şi dacă mai aveţi un timp suplimentar o să vă daţi acceptul.

Horoscop 20 septembrie 2023 – BERBEC

E o provocare la orizont! Poate vă găsiţi altceva de lucru şi o să vă canalizati toate eforturile acolo, în munca respectivă că aveţi energie şi dorinţa de afirmare.

O discutie între patru ochi cu cineva care se declară îndrăgostit o să vă aducă nişte elemente noi, că poate urmează o căsătorie.

Horoscop 20 septembrie 2023 – TAUR

O să vă îndeletniciţi cu lucruri care vă fac plăcere și vine şi inspecţia şi-o să puneţi în practică proiecte noi care să vă aducă un plus de vizibilitate.

Relaţia de cuplu vă conferă stabilitate şi o să vă faceţi planuri de plecat într-un city break ca să vă deconectaţi de la sursele de stres.

Horoscop 20 septembrie 2023 – GEMENI

O să contactaţi, probabil, o agenţie imobiliară ca să vă luaţi o casă, ori poate o vindeţi pe cea în care locuiţi şi o să ţineţi cont, neapărat, de ce-şi doresc ai voştri.

Vin ceva bani din colaborări, pot fi nişte restante şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioadă.

Horoscop 20 septembrie 2023 – RAC

Poate vă ocupaţi de şcoală, achitaţi taxe, alegeţi ce vreţi să studiaţi şi în ce grupă şi o să vă asiguraţi că aveţi un loc la cămin, eventual.

Poate vă ocupaţi de maşină, o duceţi în service, daţi anunţ că vreţi alta sau poate urmaţi şcoala de şoferi.

Horoscop 20 septembrie 2023 – LEU

O să daţi zor să terminaţi nişte treburi care va solicita din cale-afară, dar pentru care aveţi energia necesară şi o să încheiaţi nişte socoteli, faceţi un bilanţ.

Încep să se vadă efectele unei cure alimentare sau poate v-aţi dus la sală şi aţi tonificat mușchii şi se vede o schimbare în bine.