Horoscop 20 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care unele probleme mai vechi se rezolvă ca prin minune

4330

Horoscop 20 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi condimentată. Aflăm veşti bune, dar se poate să ne mai treacă pe la urechi şi ceva care să ne aducă un plus de adrenalină ca să ne mobilizeze.

Vibraţia zilei este 2 şi o să primim ajutor, dacă îl solicităm.

Horoscop 20 iulie 2023 – RAC
Aveți toate șansele să vă recuperați banii, o casă, o mașină, chestiuni mai vechi tind să se rezolve și să faceți progrese c-ați muncit destul și vin și recompensele.

Vi se vor semna, în sfârșit, acele acte pe care le așteptați de multă vreme și o să treceți la un nivel superior, cu diverse câștiguri.

Horoscop 20 iulie 2023 – LEU
E animaţie la voi, aveți o energie și o să vă depășiți pe voi înșivă, și la serviciu dar și în plan personal o să aveți tot felul de iniţiative demne de toată laudă.

Se poate să vi se facă o surpriză, să vă scoată cineva în oraș, să primiţi daruri și să fie ceva inedit.

Horoscop 20 iulie 2023 – FECIOARĂ
Poate vă faceți timp să vă ocupați de casă, sunt multe treburi care or să vă solicite și o să trebuiască să vă ocupaţi şi de voi, de sănătatea voastră.

E cineva care încearcă să revină în viaţa voastră sentimentală şi dacă v-o trecut supărarea e rost de împăcare, dacă nu, nu.

Horoscop 20 iulie 2023 – BALANŢA
O să ieşiţi la rampa cu ceva nou și poate fi un succes, rezultatul unei munci și care vă poate propulsa în cariera şi să câştigaţi mai mulţi bani.

Se poate să vă bucuraţi de o prezență plăcută, de revenirea cuiva, adică o absentă îndelungată şi viaţa voastră de cuplu să prindă viaţă.

Horoscop 20 iulie 2023 – SCORPION
În timp ce unele probleme mai vechi se rezolva ca prin minune, apar altele noi care or să vă calce pe nervi şi o să depuneţi eforturi serioase că să redresaţi din mers.

Se poate să primiţi un răspuns mulţumitor de la bancă, să vă luaţi acei bani de care aveţi nevoie.

Horoscop 20 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
Vi se fac nişte oferte de lucru, dar o să plecaţi întâi în concediu și până vă întoarceţi o să ştiţi şi ce răspuns să alegeţi.

Vă invită cineva la o nuntă, la un botez şi o să plecaţi în altă localitate, poate chiar în afara ţării.

Horoscop 20 iulie 2023 – CAPRICORN
O să puteţi obţine câteva avantaje din partea şefilor, dacă îi prindeţi în toane bune să mai primiţi ceva bani în plus, câteva zile libere sau alt gen de proiect.

Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni și mai stabilă şi să vă şi căsătoriţi, dacă o să fiţi receptivi acestuia.

Horoscop 20 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
Se poate să apară cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă, dacă sunteţi singuri, şi să aveţi parte şi de vacanţa mult visată, printre altele.

Poate ar fi bine să alegeţi un program de relaxare în weekend ca să vă remontaţi.

Horoscop 20 iulie 2023 – PEŞTI
Poate o să vă strecuraţi printre toate problemele de serviciu ca să plecaţi câteva zile la odihnă sau la distracţia, dacă asta v-a lipsit şi să vă revigoraţi.

Horoscop 20 iulie 2023 – BERBEC
O să vi se împlinească nişte aşteptări şi poate o să reapară acea fiinţă de care depinde fericirea voastră şi viaţa voastră va capăta o lumină aparte, o să fiţi împlinita sufleteşte.

Se poate să vă bucuraţi de un dar din partea cuiva care vă iubeşte şi să oprească neîncrederea pe care o aveţi de o vreme

Horoscop 20 iulie 2023 – TAUR
Aţi putea face nişte achiziţii pentru casa şi să vă vedeţi şi de concediu şi să încercaţi să rezolvaţi mai multe lucruri că îl aveţi pe marele benefic, Jupiter de partea voastră.

Se poate să vă răsplătească fiinţa iubită cu o vacanţă de vis şi să vă întoarceţi revigoraţi, după o perioadă stresantă.

Horoscop 20 iulie 2023 – GEMENI
Poate plecaţi de azi într-o mini vacanţă, în excursie, prin ţară, poate vă duceţi la malul mării, chiar şi la vecini ca să vă bucuraţi de aer, de peisaje și de anturaj.

Apar confirmări, un accept la un job, sau poate aţi trecut cu brio un examen.