Horoscop 20 august 2023, cu Neti Sandu. Mai multe zodii sunt așteptate la nunți și sindrofii în weekend

1830

Horoscop 20 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi reuşită. O să ne găsim, în sfârşit, echilibrul sufletesc şi o să ne putem vedea şi de restul treburilor care nu mai suportă amânare.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, să fim în tandem.

Horoscop 20 august 2023 – LEU

O să recuperaţi o relaţie care se cam “răcise” şi o să vă continuaţi, frumos, viaţa. Poate vă gândiţi la căsătorie, dacă lucrurile au căpătat un ambitus, au prins culoare.

E cineva care vrea să vă scoată în lume şi o să vă placă atât compania, cât şi destinaţia şi-o să vă revigoraţi.

Horoscop 20 august 2023 – FECIOARĂ

Aveţi chef de plimbare, poate daţi o raită pe la malul mării, sau îi faceţi o vizita unui prieten care locuieşte în alt oraş şi mai schimbaţi peisajul.

Dacă nu plecaţi pe nicăieri o să vă treziţi cu un musafir de la drum lung şi o să vă placă să petreceţi o zi şi o noapte împreună.

Horoscop 20 august 2023 – BALANŢA

O apariţie – surpriză, cineva care zicea că e ocupată şi că nu poate veni şi-a făcut, totuşi, timp să vă vedeţi, că dorul e dor, na!

O să vă eliberaţi de o apăsare, un secret care vă creau disconfort şi o să vă puteţi continua o poveste de dragoste.

Horoscop 20 august 2023 – SCORPION

Poate veţi prelungi un contract, cu condiţia să primiţi banii de care aveți nevoie, altminteri o să alegeţi varianta B, un alt job, că oferte aveţi.

Se poate să vă duceţi la o nuntă, oricum, e o ceremonie care o să vă dea emoţii. c-o fi cineva apropiat.

Horoscop 20 august 2023 – SĂGETĂTOR

V-a rămas inima la cineva cu care nu v-aţi putut vedea din cine ştie ce motive şi o să-i daţi de veste că vreţi neapărat să vă-ntâlniţi şi poate primiţi răspunsul mult aşteptat.

Se poate să faceţi cunoştinţă, pe la sindrofiile la care veţi ajunge, cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu. Vedem dac-o fi aşa.

Horoscop 20 august 2023 – CAPRICORN

O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi să revedeţi nişte locuri încărcate de amintiri, să mai povestiţi cu prietenii pe care-i vedeţi mai rar, să schimbaţi impresii.

Poate abia acum o să primiţi o invitaţie să plecaţi în alt oraş, poate în străinătate, să vizitaţi o staţiune turistică unde se află cineva cunoscut.

Horoscop 20 august 2023 – VĂRSĂTOR

Se reface grupul de altă dată şi o să reluaţi nişte preocupări care v-or fi adus satisfacţii profesionale şi sufleteşti, că sunt oameni cu care vă armonizaţi.

O reuşită în sfera financiară – chiar şi pentru că obţineţi o promisiune c-or să vi se dea acei bani care vi se cuvin, e ca şi cum i-aţi primit.

Horoscop 20 august 2023 – PEŞTI

Poate vă duceţi la o ceremonie religioasă şi le luaţi un cadou preţios mirilor, asta dacă nu o să le viraţi bani să-şi cumpere ei ce au nevoie.

Se poate să ieşiți la o cafea – de afaceri – ca să lămuriţi nişte aspecte.

Horoscop 20 august 2023 – BERBEC

Se poate să vă iasă în cale cineva care să vă atingă la coarda sensibilă şi dacă n-aveţi pe nimeni să daţi curs unei relaţii să vedeţi ce se întâmplă.

Vi se lansează o invitaţie la plimbare, la o îngheţată, ca să recuperaţi acel timp în care nu v-aţi putut vedea.

Horoscop 20 august 2023 – TAUR

Poate vă lăsaţi convinşi de copii, de prieteni, să vă duceţi într-un parc de aventură ca să vă distraţi cu toţii, să faceţi şi baie, pe cât posibil, la un aqua parc de exemplu.

O să vă faceţi remarcaţi într-un cerc de prieteni, şi poate e cineva care-o să vă invite la o plimbare, ca să vă cunoaşteţi.

Horoscop 20 august 2023 – GEMENI

O să daţi o fugă la malul mării sau altundeva să vă bucuraţi de peisaje ca să mai uitaţi de stresul de la serviciu şi de obligaţiile casnice, gospodăreşti.

E cineva la care ţineţi şi pe care n-aţi vrea să-l pierdeţi ca să împărtăşiţi, în continuare bune şi rele împreună.

Horoscop 20 august 2023 – RAC

Poate vă daţi întâlnire cu rudele, c-aveţi o petrecere în familie, şi o să vă implicaţi complet pentru că vreţi să iasă totul ca lumea.

Se poate să plecaţi, măcar, în localitatea vecină, dacă nu mai departe ca să fie o excursie în toată regulă, să vă priască.