Horoscop 2 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Se pare c-o să recuperaţi banii rătăciţi pe undeva

2554

Horoscop 2 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.

O zi cu de toate. O să le dăm de capăt lucrurilor importante şi să ne vedem în continuare de obiectivele majore. S-avem grijă de sănătate şi de ai noştri.

Vibraţia zilei este 2 şi să spunem lucrurilor pe şleau.

Horoscop 2 octombrie 2023 – BALANŢA

Vi se oferă ceva de lucru în particular şi o să vă sporiţi veniturile, o s-aveţi bani de buzunar să plecaţi pe undeva ca să vă recreaţi.

O să vă găsiţi o oră, două libere pentru activitatea preferată, şi o să vă destindeţi, poate-i cooptaţi şi pe ai voştri, pe cei mici.

Horoscop 2 octombrie 2023 – SCORPION

O să fie un progres la slujbă – vi se întinde o mână de ajutor şi o să faceţi progrese în sfera profesională, şi o să crească şi stima de sine.

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai legată, mai stabilă, şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie anul ăsta, sau anul celălalt.

Horoscop 2 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate aveţi de semnat un act la notar, ori aveţi nevoie de un avocat care să vă apere drepturile ca să vă recuperaţi ce-i al vostru.

E posibil să vă parvină nişte bani din colaborări şi o să aveţi cu ce să vă plimbaţi.

Horoscop 2 octombrie 2023 – CAPRICORN

Lumea vă solicită, poate şi pentru că sunteţi pricepuţi, talentaţi, şi o să puneţi umărul la tot felul de treburi că e nevoie de voi, şi la serviciu şi acasă.

O să vă caute cineva care speră să formaţi un cuplu şi dacă sunteţi singuri o să vă arătaţi şi voi disponibilitatea.

Horoscop 2 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se pare c-o să recuperaţi banii rătăciţi pe undeva, şi o să aveţi cu ce să plecaţi în weekend pe undeva, să daţi o fugă undeva dacă n-aţi fost în concediu.

Problemele de sănătate par să se fi rezolvat şi o să fiţi în formă, că aveţi planuri pentru perioada care urmează.

Horoscop 2 octombrie 2023 – PEŞTI

Se poate să-ntâlniţi şi voi pe cineva care să vi se potrivească, să puteţi forma un cuplu, o căsnicie, să începeţi o viaţă nouă. E o conjunctură favorizantă azi.

O să vă bucuraţi de revederea cuiva care vine cu o veste bună, că poate o să daţi şi voi de o colaborare.

Horoscop 2 octombrie 2023 – BERBEC

E agitaţie la slujbă, poate vin şefi noi, şi e bine să aveţi un as în mânecă şi să faceţi impresie bună de la bun început.

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment la care veţi cunoaşte nişte posibili parteneri de afaceri, cu care veţi colabora în cei mai buni termeni.

Horoscop 2 octombrie 2023 – TAUR

E momentul vostru de afirmare şi orice idee poate fi bună de pus în practică şi să v-aducă succes, să fie o partitură de notorietate.

Se poate să vă luaţi o casă nouă, unii dintre voi poate vă luaţi maşină c-o fi vreo ofertă.

Horoscop 2 octombrie 2023 – GEMENI

Se poate să daţi drumul proiectelor noi şi o s-aveţi de câştigat – că o să puneţi toate motoarele în funcţiune, c-aveţi energie, nu glumă.

Îşi face apariţia cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră, şi o să vrea să vă recucerească – şi va şi reuşi, se pare.

Horoscop 2 octombrie 2023 – RAC

O să puteţi semna, în sfârşit, un contract, şi să v-apucaţi de treabă, sau vă luaţi întâi o porţie de concediu, şi când vă-ntoarceţi odihniţi intraţi în pâine.

O să aflaţi un adevăr care vă poate ajuta să reparaţi o relaţie care se pierduse pe drum şi să fiţi fericiţi.

Horoscop 2 octombrie 2023 – LEU

O să vă daţi interesul să sporiţi banii din cont, că se iveşte ocazia să intraţi într-o combinaţie partenerială – de succes – şi investiţi banii în ceva profitabil.

Se pare c-o să primiţi în sfârşit un răspuns afectiv din partea cuiva care nu v-a uitat şi puteţi spera la o revenire spectaculoasă.

Horoscop 2 octombrie 2023 – FECIOARĂ

Se pare c-o să accesaţi fondurile de rezervă ca să vă luaţi diverse lucruri atât pentru casă, cât şi pentru ai voştri, c-aveţi poate un eveniment de familie în curând

Vă invită cineva din ţară, sau din străinătate, să petreceți un concediu acolo şi o să se şi poată, o să vedeţi.