Horoscop 19 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Surprize și schimbări neașteptate pentru unii nativi

1195

Horoscop 19 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize

E un amestec de veşti care ne trec pe la urechi, oameni care ne trec pragul casei, sau prefera să ne scoată în oraş la o parolă şi n-o să avem timp să ne plictisim.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne orientăm spre un nou început. De succes.

Horoscop 19 septembrie 2023 – FECIOARĂ

O să puneţi punctul pe „i” într-o chestiune care ţine de relaţiile parteneriale şi se încheie un conflict mocnit c-aţi fost destul de abătuţi în ultima vreme.

Se poate să vă invite cineva la un eveniment care o să vă pună într-o lumină favorabilă şi totuşi, să nu fiţi pe deplin mulţumit. Dar trece.

Horoscop 19 septembrie 2023 – BALANŢA

Vi se fac promisiuni de job, poate fi şi o colaborare care v-ar rotunji veniturile şi o să vă descurcaţi frumos, fără probleme.

E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi se pare că sunteţi pe poziţii – ştiţi exact ce vreţi.

Horoscop 19 septembrie 2023 – SCORPION

V-ar prinde bine să fiți ceva mai precauţi cu banii şi să vă mai abţineţi, pe cât posibil, de la cumpărături, c-or să fie multe de cumpărat pentru casa şi familie.

Sunt ceva emoţii c-o să ieşiţi la o întâlnire la care se poate decide soarta relaţiei voastre de cuplu. pare să iasă bine.

Horoscop 19 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să vi se propună o afacere şi dacă aveţi timp o să daţi curs activităţii respective, dacă nu o lăsaţi pe altă dată.

Ies la iveală nişte lucruri care ar aduce o nouă lumină asupra partenerului de cuplu, care-şi pierduse creditul la voi şi se repară totul.

Horoscop 19 septembrie 2023 – CAPRICORN

Vă pregătiţi de o ieşire la rampa care o să v-aducă un plus de prestigiu şi cariera voastră o să capete un plus de culoare, o să câştigaţi mai mulţi bani.

Se poate să primiţi, în sfârşit , banii care vi se cuvin şi să faceţi nişte îmbunătăţiri pe-acasă.

Horoscop 19 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

O să intraţi la cheltuială c-apar niște oportunităţi şi o să vi se împlinească un vis mai vechi, poate găsiţi nişte piese de mobilier, sau aparatură la preţ convenabil.

O să faceţi puţină ordine în viaţa voastră, o să eliminaţi lucrurile care vă storc de energie, şi oamenii – vampiri energetici.

Horoscop 19 septembrie 2023 – PEŞTI

O să vă interesaţi de un nou job, care s-ar putea să fie mai bine plătit şi să vă ofere satisfacţii sufleteşti, o să primiţi şi aprecieri din partea şefilor.

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care le aduce şi o să luaţi nişte decizii.

Horoscop 19 septembrie 2023 – BERBEC

O problemă de sănătate se poate rezolva şi o să vă refaceţi echilibrul organismului , o să aveţi şi o stare emoţională mult mai bună.

E cineva care spera să aveţi o colaborare profesională și să vă implicaţi cu totul ca să iasă ceva de calitate extra.

Horoscop 19 septembrie 2023 – TAUR

Vi se fac promisiuni de angajare, poate fi un job permanent, sau o colaborare şi o să aveţi de ales în ce formula o să lucraţi ca agenda voastră e, deja, încărcată.

O să vă petreceţi o parte a timpului liber în compania unor oameni care vă împărtăşesc hobby-ul, poate practicaţi un sport.

Horoscop 19 septembrie 2023 – GEMENI

Poate v-aţi decis să duceţi maşina în service şi să o lăsaţi la reparat ca s-aveţi cu ce să plecaţi la sfârşit de săptămână, să fiţi în siguranţă.

E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să vă faceţi cumpărăturile, ca pe multe dintre ele le-aţi tot amânat

Horoscop 19 septembrie 2023 – RAC

Se repară o relaţie mai veche care îşi pierduse vibe-ul şi o să vedeţi ce se poate face ca soluţii sunt, numai să aveţi voi disponibilitate sufletească.

Poate prindeţi o mărire de salariu, se poate să fie şi o primă. că n-ar fi suficiente fonduri, dar cu ceva bani tot v-alegeţi.

Horoscop 19 septembrie 2023 – LEU

Poate aţi ales, în sfârşit, dieta potrivită şi o să vă simţiţi mult mai bine cu sănătatea, poate vă duceţi la sală, alergaţi în parc, să vă întrețineți.

Vin ceva bani din angajamente particulare, pot fi nişte restante şi care-or să pice cu tronc.