Horoscop 18 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se propune ceva nou de lucru la serviciu

2766

Horoscop 18 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu surprize. O să fim prompţi în replică, şi selectivi, ca să alegem ce e bun pentru noi şi să nu ne pierdem în amănunte.

Vibraţia zilei este 9 şi o să ne propunem un obiectiv cu bătaie lungă.

Horoscop 18 iulie 2023 – RAC
O să vă daţi întâlnire cu un partener de afaceri care vrea să vă coopteze într-un proiect pe termen lung şi vă consultaţi agenda, să vedeţi cum staţi.

Se observă bani din colaborări poate o s-aveţi de lucru în particular, sau când o să vă întoarceţi din concediu, poate daţi curs unor colaborări.

Horoscop 18 iulie 2023 – LEU
Se poate să v-alegeţi cu nişte bani pe care să-i cheltuiţi cât se poate de repede c-aveţi cheltuieli mari, poate pentru că plecaţi în concediu, sau faceţi nişte investiţii acasă.

O reuşită! Poate semnaţi un contract şi o să aveţi o certitudine în sfera financiară, o s-aveţi de concediu şi de altele.

Horoscop 18 iulie 2023 – FECIOARĂ
Se deschide o perspectivă legată de străinătate poate vă cheamă cineva să petreceţi câteva zile acolo, dacă nu cumva e vorba despre studii pe care să le urmaţi.

E momentul să vă îngrijiti de sănătate ca să fiţi apţi de muncă susţinută, c-or să fie proiecte de anvergură la job

Horoscop 18 iulie 2023 – BALANŢĂ
Or să vă cheme prietenii pe la diverse evenimente şi o să petreceţi mare parte din timpul liber împreună că v-au lipsit aceşti oameni şi o să vă revigoraţi în prezenţa lor.

O să vă daţi interesul să veniţi cu ceva nou care să stârnească rumoare în rândul publicului vostru şi o să vă bucuraţi de succes.

Horoscop 18 iulie 2023 – SCORPION
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vă aducă un plus de optimism şi să vă facă viaţa mai frumoasă dacă o să formaţi un cuplu.

Se poate să vi se propună o funcţie şi rămâne de văzut dacă va trebui să daţi concurs, sau veţi primi o numire.

Horoscop 18 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
E undă verde la călătorii şi o să vă duceţi la munte, la mare, în vizită la prieteni, la rude ca să schimbaţi aerul, peisajul să luaţi o porţie de vacanţă.

Vi se fac promisiuni de bani şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade.

Horoscop 18 iulie 2023 – CAPRICORN
Se poate să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi să vă întemeiaţi o familie, poate vă cumpăraţi o casă ori vă extindeţi, mai ridicaţi nivelul.

O să descoperiţi un hobby care să vă detensioneze, că nu mai ştiţi cum să combateţi starea de oboseală care vă secătuieşte de inspiraţie.

Horoscop 18 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
Poate investiţi mai mulţi bani în renovarea casei, poate mai faceţi ceva ca să vă luaţi un teren pe care să vă construiţi o casă, dacă n-aveţi unde locui.

Vi se propune ceva nou de lucru la serviciu, dar poate fi şi în particular şi să vă mobilizaţi să lucraţi pe mai multe fronturi.

Horoscop 18 iulie 2023 – PEŞTI
O să lansaţi pe piaţa un produs de care sunteţi încântaţi şi o să vă aducă notorietate, vin şi banii de care aveţi nevoie.

O negociere v-ar pune în temă cu oferta financiară pe care o avansează un om de afaceri şi poate faceţi cumva să cădeţi la pace.

Horoscop 18 iulie 2023 – BERBEC
V-aţi luat cu treabă şi nu v-aţi mai îngrijit de sănătate şi apar semnele care vă direcţionează spre un doctor, să vă faceţi analize şi să luaţi un tratament.

Se vine cu propunere de afaceri la voi şi dacă va mai rămâne timp în particular o să vă angajaţi într-o cursă de succes.

Horoscop 18 iulie 2023 – TAUR
E o perioadă cu oarecari tensiuni în sfera amoroasă, cu reveniri şi zvârcoliri sufleteşti, şi-abia după ce o să aveţi nişte explicaţii o să vină şi acalmia.

E posibil să vă îndrăgostiţi – lulea – de cineva care-o să ştie cum să vă întreţină vraja iubirii – dacă sunteţi singuri.

Horoscop 18 iulie 2023 – GEMENI
Poate plecați pentru o săptămână, două, pe undeva, în concediu, ca să vă mai şi odihniţi, să vă refaceţi potenţialul energetic că funcţionaţi la cota maximă.

Poate acordaţi un timp studiului, aveți un examen, o încheiere de an şi o să fie frumos.